Home » » Dapat Hadiah Dari Blogger Femes

Dapat Hadiah Dari Blogger Femes

!Assalamualaikum!


Bertapa seronok dan hepy bila hadiah bookmark dari blogger femes-memes Nabila Medan dah sampai semalam. Bookmark yang Nabila buat memang comey dan exclusive sangat tau..rasa bangga je bila bagi kat kawan-kawan..haha*tak baik bangga2 kan*..hee

Dapat je bookmark tu terus bagi kat kawan-kawan..tinggal dua lagi..tu pun bakal akan diberi kat kawan jugak..hehe..rasa excited sangat bila dapat something dari blogger ni haa..lagi-lagilah blogger femes macam Nabila Medan ni kan?

Korang tak kenal Nabila Medan??menipu sangat okay!haha..tak kan tak kenal blogger yang bergiat aktif dalam buat tutorial blog ni..okay fine..kalau tak kenal jugak meh ke blog Nabila Medan kat SINI..sebelum tu jom tengok bookmark yang super dupper comel ni.

exclusive kan?kan?kan?

yeaahhh..dapat bookmark kartun jugak..hihi


p/s: korang nak bookmark blog korang jugak?trylah tanya Nabila Medan..kot-kot dia ada ambek tempahan..hehe*buat Nabila Medan..TQ ye untuk bookmark ni..sayang sama kamoo*


21 comments

29 May 2013 at 01:01

tahniah..comel nye..;

29 May 2013 at 01:01

Untunglah. Kalau mintak bookmark free dia bagi tak? Hahaha XD

29 May 2013 at 01:04

@Apih El Nino
haha..trylah mxk..

29 May 2013 at 01:06

untunglah..
Tapi serious memang CANTIK, CUN dan yang paling penting EKSKLUSIF.

29 May 2013 at 01:18

congrats biela...

29 May 2013 at 01:23

BESTNYA DIA :)

29 May 2013 at 01:55

Wah untungla dapat hadiah :)

29 May 2013 at 02:09

comel bookmark..tahniah >_< hehe

29 May 2013 at 02:14

tahniah ea dapat.hehe.. yg bookmark pertama tu mmg smart.. :)

29 May 2013 at 02:46

series chomei gila . whuhu

29 May 2013 at 04:04

wahh@ untungla kak biela. ^^

29 May 2013 at 04:39

tahniah :D
memang cantik bookmark tuu :)

29 May 2013 at 08:44

hehe.. bestnya dpt hadiahh :D

29 May 2013 at 08:48

wah, tahniah dear

29 May 2013 at 11:24

WAH!!AWESOME..SGT.

29 May 2013 at 18:02

wah, comel2. pinky lagi.. hehe

29 May 2013 at 21:33

bestnya dapat bookmark....

30 May 2013 at 00:45

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade jewelries~
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://fifteenpril.blogspot.com/
http://twinscraftlife.blogspot.com

30 May 2013 at 01:10

untung kan jadi blogger.leh tukar2 cenderahati :)

30 May 2013 at 20:13

camna boleh dapat tu? tukar2 gift eh?

1 June 2013 at 18:29

Salam singgah. Nak juga! :-) studioous.blogspot.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^