Home » » CONTEST HEADERKU OWSEM BY SHARINA

CONTEST HEADERKU OWSEM BY SHARINA

-Klik banner kalau nak join-

Assalamualaikum

Jom ramai-ramai kita join Contest Headerku Owsem by Sharina, hanya perlu pertaruhkan header korang yang comel-comel itu dan sedikit syarat, confirm korang boleh follow punya lah 
Jom tengok hadiah dulu [Sini]

Contest ini dianjurkan oleh Sharina Elyana
bersama sponsor Yasira, Aisyah Humaira, Nabila Medan, Syiela, Pelangi Collection
Choc Empire, Cik Ana, Fatin Diana

HEADERKU YANG OWSEM*owsem ke??bolehlah..hehe*





♥ Good Luck 


4 comments

17 May 2013 at 23:11

wahh best ni , nak jugak :D

good luck :)

18 May 2013 at 03:16

goodluck :D

tagged! http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/giveaway-saya-suka-photobooth-props.html

22 May 2013 at 21:52

singgah dari segmen yang sama.


Like Blog Opzzpinky: https://www.facebook.com/OpzzpinkyDOTMy?ref=tn_tnmn
Link : http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

9 June 2013 at 02:16

salam alhamdulilah dah berakhir pun contest ni even dah lama..bru skg ada masa nak bw

thnks sbb join..:)
jenguk kembali ya
http://www.opzzpinky.my/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^