Home » » Bila Sponsor Segmen Mendiamkan Diri!

Bila Sponsor Segmen Mendiamkan Diri!


!Assalamualaikum!



Malam ni betol-betol nak buat sesi luahan sikitlah..mula-mula ingatkan nak mendiamkan diri je..yela..aib orang kita kena jaga kan?TAPI bila dah hampir dua bulan sponsor ni mendiamkan diri apa cerita kan??adoii...yang jadi mangsanya para pemenang.

Camni citernya..ade sorang pemenang segmen aku sebelum ni mengadu yang sponsor untuk hadiah dia tu tak bagi respon. Mula-mula dia respon dia cakap dia baru berhenti kerja dan janji akan bagi hadiah pada akhir bulan 4 tapi sekarang dah pertengahan bulan 5 dah...tetap mendiamkan diri.

Sebagai penganjur segmen, aku kesianlah kat budak ni kan..yela tunggu punyer lama tapi tak bagi apa-apa respon..aku pun tanyalah si sponsor ni jugak..tapi tetap diam membisu..kalau ye pun ada masalah apa-apa bagitaulah..kalau diam camtu siapalah tak marah..huu

Buat si sponsor tu..kalau terbaca entry dari aku ni, tolonglah bagi respon secepat mungkin..dan bagi semua sponsor yang sponsor segmen2 blogger ni..TOLONGLAH BERTANGGUNGJAWAB DAN JUJUR...kalau tak mampu janganlah sponsor okay??*ayat pedas lagi menyentap*

p/s: siapakah dia??biarlah aku, pemenang tu, dia dan Allah sahaja yang tahu.



15 comments

17 May 2013 at 09:49

ish ish ish siapa lha yang ta bertanggungjawab tuh kesian kat orang yang berebut2 nak kan hadiah tuh...kalau ye pun bagi lha respon..if ada masalah pun bincang lha bebaik dgn pemenang/penganjur segmen nie...

17 May 2013 at 10:20

hee. menyampah betul pesen sponser gini -..-

17 May 2013 at 10:23

harap2 sponsor tu sedar pasal ni :/ kesian kat pemenang n penganjur.. kalau ada masalah cakaplah awal2.. hurm.. :/

17 May 2013 at 10:51

lama juga.. susah kan kalau sponser2 ni..huhu

17 May 2013 at 11:02

sakit hati oh bila dapat sponsor yg tak bertanggungjawab ni. kesian kat pemenang. nanti tak pasal2 kita pula kena marah sebab tak pandai pilih sponsor.
kalau kita pula menang hadiah dari sponsor yang tak bertanggungjawab tu, lagi lah sakit hati. kan?
sabar lah ye

17 May 2013 at 11:16

pernah kena macam ni juga, last2 saya yang cover sndiri hadiah tu =(

17 May 2013 at 16:08

Kita terbalik. Vee dah sebulan lebih tunggu 3 orang pemenang claim o.O

17 May 2013 at 16:15

sebelum memilih untuk jadi sponsor, baik tanya pada diri, "mampu ke saya jadi sponsor?"..kalau tak mampu baik jangan jadi.

17 May 2013 at 16:55

ada jugak jenis manusia yang macam nie yerr!!

17 May 2013 at 17:28

macam-macam hal...

17 May 2013 at 18:08

hmm, selalu sponsor macam tu. hadiah takde dpt pun. HAri tue yang join dapat celak arab tapi dia takde respon apa2 pon hmm sabar jelah

17 May 2013 at 22:17

kasihannya.. bahaya jga kalau dpt sponsor macam dia.

17 May 2013 at 22:27

tak bertanggungjawab langsung..

18 May 2013 at 01:49

eh yana asa mcm knl lha sponser tue..sbb yana ada jugak menang mega topup GA nabila dgn aisyah humaira . mula2 pm detail ada response. .then sponser tue ckp ujung minggu nk topup kn sbb gaji bru msuk ,,so pm pulak ujung minggu dia ckp dia bru bhnti kje & dia jnji nk topup ujung bulan 4. .sekarang jnji dya belum lgi dilunaskn, ,

19 May 2013 at 01:24

aUM aum aummm~~ ini boleh mencetus ketidakpuASan hati haha

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^