Home » » Segmen Blogger Paling Cool

Segmen Blogger Paling Cool

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^
Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like --> 
  3. Follow Sini -->

  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^



12 comments

4 May 2013 at 06:31

anda di tag http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-blogger-tegar-by-ina.html

4 May 2013 at 07:12

done :)
http://hanazaty.blogspot.com/

4 May 2013 at 21:06

salam..dr segmen yg sama..good luck.:-)
http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html
>da lama follow here<

4 May 2013 at 23:09

Assalamualaikum, dari segmen yg sama :D salam kenal!
http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

5 May 2013 at 00:34

Assalamualaikum,
dari segmen yg sama :D
salam kenal!

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

5 May 2013 at 04:20

hai..singgah dari segmen yang sama...good luck oke :)

http://diebadhie.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

5 May 2013 at 05:54

dari segmen sama , follow blog cantik ni ^^ . jemput singgah blog :)

http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

5 May 2013 at 06:07

hye assalamualaikum anis datang dari segmen yg sama :D

http://studentkecik.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

5 May 2013 at 07:43

Hye ! Jom join ni ^^

http://gadislollipops.blogspot.com/2013/04/segmen-promote-blog-di-facebook.html

8 May 2013 at 07:45

salam ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye... follow sekali tau...heehhe..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

12 May 2013 at 01:32

Tahniah ! Sila PM detail anda ^^

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/05/pemenang-segmen-blogger-paling-cool.html

12 May 2013 at 03:32

tahniah :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^