Home » » Adikku Dah Pandai Hantar Mesej

Adikku Dah Pandai Hantar Mesej

!Assalamualaikum!

Ni cerita semalam punyer..terkejut aku tiba-tiba adik bongsu aku alia hantar message kat aku. Sebelum ni tak pernah-pernah..tiba-tiba je dia message kat aku semalam..nak tahu dia message apa??

Adikku: Kak ila, tahu tak alia dapat berapa A?
Aku: Tak tahu..berapa??
Adikku: Lia dapat 4A.
Aku: Yeke??bagusnya alia!!
Adikku: hihihi

Tu jelah dia mesage..excited nak bagitau yang dia dapat 4A 1 B dalam exam pertengahan tahun UPSR baru ni..hehe..aku pun tumpang hepylah..sebab mak aku cakap awal tahun hari tu dia dapat 5B je..insyaAllahlah UPSR betol nanti dapat 5A kan??*amin*

Dah besar rupanya adik aku alia ni..dah 12 tahun..tapi perangainya yang kebudak-budakan dan sifat dia yang manja ni buat aku tak sedar yang dia ni dah makin membesar..huuu..aku harap adik aku ni dapatlah 5A UPSR nanti...takut tak dapat nanti mengamuk pulak kat mak aku..hahaha*sebab dia ni kuat merajuk kalo tak dapat apa yang dia nak*

nilah adik aku alia yang manje lagi kuat majok...*matenya sepet..hidungnya kemek..giginya rabbit...haha*


p/s: kalo adik aku bacer entry ni, korang rasa dia terharu tak??hehehe*tapi aku harap dia tak bacer*

7 comments

22 May 2013 at 06:30

wahhh pandainyaaaaa.. tahniah!!! semoga upsr nanti dapat 5As... insyaAllah amin

22 May 2013 at 06:47

Muka sama :P

22 May 2013 at 07:10

Bagusnya..Pandai adik Nabiela..semoga dia dapat 5A masa actual exam nnt ye. Insha Allah

22 May 2013 at 07:37

comelnya adik nabila.. =)

22 May 2013 at 07:54

amin3x... buat si comel :)

22 May 2013 at 08:47

comel2.. pipinya montok..hehe...

23 May 2013 at 03:28

wah.. name die sama ngan lia :D umur pun sama? cuma exam pertengahan thun bru ni lia dpt 5A :D Lia doakan adik akk dpt 5A UPSR nanti. Akk pon doakan lia tau ! Heheee XD

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^