Home » » 10 Blogger Comel di Malaysia!

10 Blogger Comel di Malaysia!

!Assalamualaikum!
10 BLOGGER COMEL DI MALAYSIA by CIK LYEEN CUPCAKES

Kecantikkan dan kecomelan tu ialah satu benda yang subjektif sebenarnya. Bagi aku sesiapa sahaja yang orang akan tengok cantik mahupun comel walaupun si dia biasa-biasa sahaja. Tapi untuk segmen cik lyeen yang cun ni..aku memilih 10 orang blogger yang comel bagi pandangan mata aku..hee..sesiapa yang tak terpilih jangan mareeee okaY??hehe..jom tengok siapakah 10 blogger tercomel di Malaysia ni:

10 BLOGGER COMEL DI MALAYSIA

5) EYMASU
8) CIK LYEEN*bukan bodek ok..tapi mmg cumeyy sgt..hee*
10) NABILA BIELA* nak jugak boleh??haha..membajetkan diri*
MANGSA TAG



SPECIAL WORDS FOR THIS CONTEST

"Comelnya perempuan tu bukan hanya dirupa, tapi comelnya dilihat dihati"

p/s: banyak hadiah yang best dalam segmen cik lyeen kali ni..kalo nak join klik banner atas okay??

12 comments

27 May 2013 at 09:45

saya tak comel kee ? sedihnyaa :')

27 May 2013 at 09:48

@syaewewwie abdull
sya..awk pun comel lah..huhu..npe xckp awal2...kalo x sy letak awk jugak xdi...hehe

27 May 2013 at 10:02

saya ada lagi ..huih..semua tmpat saya ada..comel ker..hehe..gud luck..saya pun dah join..(^_^)

27 May 2013 at 10:41

wah.. hehe mmg comel pun semua ni hehe gud luck ye awok nabila biela ;)

27 May 2013 at 20:48

semua org ada kecomelan masing2. cewahh, hehehe. Fatin liyana mmg gorjesss. suka kat dia. ^^

28 May 2013 at 10:45

mmg comel mereka ^_^

30 May 2013 at 09:23

Dari segmen yang sama.. all the best

http://www.ladyainaa.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

30 May 2013 at 11:47

eh..hani ada..hihih

7 June 2013 at 01:58

wah...memang comel...hiihh

19 July 2013 at 07:16

Semua chumellll...alhamdulillah...

28 February 2014 at 16:52

tahniah kepada blog comel..nak comel jugak lahhhh...

14 September 2014 at 03:34

Memang senarai itu sume comel-comel dan blog diprang memang menarik

http://www.lovehutladyvitamin.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^