Home » » Tahniah! Pemenang Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

Tahniah! Pemenang Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

!Assalamualaikum!
Saat ditunggu-tunggu telah tiba..hee..aku pun tak sabar nak umum pemenang ni. Buat yang menang tahniah dan harap korang hepy dengan hadiah yang diberi..bagi yang tak menang, aku mintak maaf dan cuba lagi lain kali okay??jom tengok siapa yang kena....

TOP REFFRAL
TONY MOLY X 1= TUNTUT KAT SINI
KARDIGAN DUA WARNA= TUNTUT KAT SINI

http://www.ainizakaria.my/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html


RANDOM 


VOUCHER WAYANG X 2= TUNTUT KAT SINI

KARDIGAN X 1= TUNTUT KAT SINI

LEGGING= TUNTUT KAT SINI


TONY MOLY= TUNTUT SINI


TOPUP= TUNTUT SINI

MANICURE SET= TUNTUT SINI



BLOGLIST 10 ORG*di blog aku sendiri*

130) http://vipdreamland.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html


Bagi semua pemenang, sila hantar maklumat details kepada sponsor sendiri, caranya seperti dibawah:

SAYA PEMENANG SEGMEN SAYA NAK MENANG HADIAH DAN DIBLOGLIST
BAGI LINK ENTRY NI
BAGI LINK PENYERTAAN
NAMA PENUH
ALAMAT PENUH
NO. TEL

Tahniah sekali lagi kepada para pemenang. Bagi yang kurang bernasib baik, jangan sedih-sedih tau...nanti banyak lagi segmen yang akan menyusul..nantikan ye^__^. Oh ye, bagi yang menang segmen bloglist, nanti aku letak dalam senarai bloglist aku kat sidebar tu*jangan risau okay?*

p/s: sila tuntut hadiah selama seminggu sahaja, kalau tak hadiah tu akan diberi kat saya*poyo semuanya*..hehe



19 comments

21 April 2013 at 00:05

tahniah :)

21 April 2013 at 00:49

tahniah buat para pemenang...

21 April 2013 at 01:30

Yey masuk bloglist! :)

21 April 2013 at 01:36

tahniah semua :)

21 April 2013 at 01:47

Tahniah kpd semua pemenang...

21 April 2013 at 01:59

alhamdulillah menang, terima kasih :)

21 April 2013 at 02:44

menang bloglist hehe thanks

21 April 2013 at 03:05

terima kaseh (:

21 April 2013 at 03:20

Tahniah buat semua pemenang. ^_____^

21 April 2013 at 03:50

alhamdulillah.sy menang..trima kasih ;)

21 April 2013 at 04:49

tahniah semua :D

21 April 2013 at 05:04

tahniah kpd semua pemenang ^^ sy menang bloglist @no. 78 :)

21 April 2013 at 06:59

tahniah utk mereka...wahh!
tahniah!
tahniah..

21 April 2013 at 08:31

Tahniah pada pemenang ..

HAKIM | Offical Website

21 April 2013 at 09:06

Alhamdullilah,menang. Terima kasih..

21 April 2013 at 18:32

TAHNIAH KPD PEMENANG

22 April 2013 at 02:34

ala.. tak sempat nak join..

By: djdanchef
(djdanchef.blogspot.com)

22 April 2013 at 09:18

tahniah pada yg menang ..hehe

23 April 2013 at 11:11

tahniah buat pemenang

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^