Home » » Tahniah!! 5 Blog Yang Terpilih

Tahniah!! 5 Blog Yang Terpilih

!Assalamualaikum!


Tibalah masanya mengumumkan pemenang yang akan direview oleh aku esok dari segmen NI tadi..hee..semua pemenang dipilih random bukan sebab kawan or sebagainya ok??tahniah buat yang menang ni^__^


Tahniah sekali lagi buat yang menang, dan maaf sangat-sangat bagi yang tak menang..huu..nanti ada masa aku buat lagi ok??maaf sangat-sangat taw^____^

p/s: esok aku review blog korang ea..malam ni nak tengok citer dulu...wink-wink

15 comments

12 April 2013 at 07:54

Wah2 ira ada ! terima kasih :)

12 April 2013 at 08:01

wah ! tahniah :)

12 April 2013 at 08:01

wah ! tahniah :)

12 April 2013 at 08:04

Hana ada :D thanks Kak Biela <3 hehe~

12 April 2013 at 08:07

ada blog ekah lah :D

12 April 2013 at 08:19

waa... tahniah ler :)

12 April 2013 at 08:26

tahniah kepada pemenang :)

12 April 2013 at 08:37

Tahniah buat yang terpilih ;)

12 April 2013 at 09:26

Congratz ! :)

12 April 2013 at 09:46

tq kak =)
:)

12 April 2013 at 10:24

tahniah buat mereka.. :)

12 April 2013 at 11:07

ehem..ehem...thanks dear..hani ada...nervous pulak nak kena review dgn blogger pemes...hihih

12 April 2013 at 18:05

tahniah buat semua pemenang...

13 April 2013 at 04:27

tahniah pada semua pemenang... ^_^

15 April 2013 at 20:05

tahniah!bila kita punya turn pulak biela? :P

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^