Home » , » Subhanallah!! Hutan Ditemui Dibawah Padang Pasir

Subhanallah!! Hutan Ditemui Dibawah Padang Pasir

!Assalamualaikum!


Dashyat sungguh ciptaan Allah S.W.T, Di Maghribi terdapat sebuah hutan di bawah tanah tengah padang pasir. Bayangkan di bawah tanah lubang padang pasir yang gersang wujudnya hutan yang subur tumbuh didalam kegelapan.

Salah satu tanda Kiamat adalah bahawa “tanah orang Arab” sekali lagi menjadi padang rumput dan sungai-sungai selepas menjadi padang pasir untuk sekian masa yang lama .





Telah diriwayatkan dari Abu Hurairah r.a bahawa Rasulullah S.A.W pernah bersabda : “Kiamat tidak akan bermula sehingga tanah Arab sekali lagi akan menjadi padang rumput dan sungai.”
[Diriwayatkan oleh Muslim (157)]

p/s: sudah banyak petanda kiamat, bersediakah kita??hurmmm

14 comments

15 April 2013 at 04:00

subhanallah..

15 April 2013 at 04:00

subhanallah! kuasa Allah tiada siapa yg dapat menandingi :) kiamat makin dekat.. diri sendiri tak bersedia lagi.. :/ sentiasa berubah ke arah yg lebih baik :) insya-Allah

15 April 2013 at 04:13

Allahuakbar

15 April 2013 at 04:39

SubhanAllah...kuasa Allah...tak tercapai dek akal...

15 April 2013 at 05:01

subhanaallah

15 April 2013 at 05:18

subhanallah.. apa pun jemput join segmen pertama saya.. wlaupun kck.. ;)

http://www.miratulreyyah.my/2013/04/segmen-saya-nak-free-gift-by-miratul.html

15 April 2013 at 05:19

subhanallah..hanya allah yang maha mengetahui

15 April 2013 at 05:27

subhanallah!! menakjubkan ciptaan Allah ini. .

15 April 2013 at 06:13

ya Allah..indahnya ciptaan Allah..

15 April 2013 at 07:13

tak perlu nak tgu tanda kiamat...setiap hari 24 jam kena ingat allah... :)

ps: sekadar nak beritahu yg maghribi/morocco tu termasuk dalam benua afrika...tanah arab pulak negara2 yg ada kat semenanjung arab termasuk palestin dan israel...

15 April 2013 at 07:16

akak nak copy tau :)

15 April 2013 at 08:04

subhanallah..maha hebat..

15 April 2013 at 08:04

wah.. cantik.. mesti sejuk ja kat bawah tu..hehe..subhanallah..kuasa Allah..semua hebat2 belaka

15 April 2013 at 16:14

subhanallah..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^