Home » » Serius! Budak Ini Seronok Diraba??

Serius! Budak Ini Seronok Diraba??

!Assalamualaikum!


Budak ini dengan beraninya menyatakan yang dia suka apabila boyfriend dia meraba dia! siap boleh cakap lain kali nak buat lagi...bila benda luar biasa menjadi biasa..aib sendiri pun nak bagitau semua orang..kalau boleh seluruh dunia.

p/s: mari sama-sama doakan agar budak ni berubah*manusia memang tak semua sempurna tapi manusia mampu untuk berubah jadi lebih baik*

13 comments

30 April 2013 at 02:26

Astaghfirullahalazim. Kita memang tak mampu nak buat apa-apa selain mendoakan dia insaf dan berubah. :)

30 April 2013 at 02:26

astaghfirullahalazim...apa nak jadik ni. insaf lah wahai adik...habiskan pelajaran tu dulu. jgn diikut nafsu syaitan tu.....

30 April 2013 at 02:40

Ataghfirullahalazim. ade pulak yg ckp 'nak jugak' grr dyorg ni semua kne hntr sekolah pemulihan akhlak islamiyah huhu sdeyh kot :'(

30 April 2013 at 02:42

skrg zmn modern kn,,teknologi sume cnggih,,cmne klu dy kne hacks,,kite sume x tau kn..bkn pe,,skrg mmg rmi yg kne,,rmi kwn2 yg kne..so bcarefull..:0

30 April 2013 at 02:58

Astagfirullahalazim...biaq betoi budak ni. Macam dah takde maruah.

30 April 2013 at 02:58

speechless

moga2 dia sedar dgn apa yg dia buat

30 April 2013 at 03:01

serious ianya satu status yang menunjukkan perempuan tu bodoh..

30 April 2013 at 03:03

kalau betul la budak ni yang berkata sedemikian, kita doakan semoga dia berubah. tapi andai kata dia dianiaya, harap akan tindakan selanjutnya utk bersihkan nama dia

30 April 2013 at 03:06

speechless teruusss.. -_- Astaghfirullah.,

30 April 2013 at 03:24

Maybe dia kena hack kot.

30 April 2013 at 05:34

astarfirulaharazim..

apelah nk jadi ni..

30 April 2013 at 10:39

aiyokk..apa lar budak nih..pkai bju sekolah lg tuh..

30 April 2013 at 21:36

kita tgk yang komen tu pun macam apa..huhu..moga semua diberikan hidayah untuk bertaubat..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^