Home » , » Review 5 Blog Yang Best

Review 5 Blog Yang Best

!Assalamualaikum!

Sedang mencari-cari blog yang best untuk melepak dan blog yang cute-mute untuk mencuci mata??heee..kat bawah ni adalah 5 blog yang patot korang singgah untuk tambah lagi bilangan rakan blogger korang tuh sambil berblogwalking.



1) Blog yang cute seperti tuannya..hee
2) Banyak citer yang menarik dikongsikan..suke sangat<3..ex: Warna Anda?
3) Blogger yang peramah dan suka komen kat blog ni..hihi..TQ dear




1) Blog yang simple tapi smart
2) Banyak kongsikan tentang kehidupan seharian dan cinta*best*
3) Akak rasa awak ni newbie kan??hee..main agak je..eh korang, apa lagi jomlah support kawan kite ni^^



1) Blog yang betul-betul cute dan cun
2) Suka join segmen, kan?kan?
3) Suka trademark blog dia, "♥ Comel seperti strawberry ♥
Yang pendek itu comel ♥ Yang comel itu sweet ♥ Yang sweet itu indah ♥"



1) Blog hani ni, memang comel okay??
2) Belajar kat UPM..err kita sebaya kan hani..hee
3) Banyak ceritakan pasal kehidupan seharian beliau...entry simple but meletopp



1) Tengok header dia pun dah tahu dia seorang yang simple kan?
2) Banyak info menarik yang dikongsikan..ex: Jam tangan yang pelik dan unik
3) Tak rugi korang lepak kat blog dia ni..memang best-best entry atiqah buat=)

Selesai sudah mereview pemenang..hee..semuanya blog gegurl yang comel-comel...apa lagi korang tunggu?jomlah blogwalking ke blog diorang ni..semuanya best tau.*tekan setiap setiap header untuk terjah*...


13 comments

14 April 2013 at 07:26

eh eh , kak hani ade :D

14 April 2013 at 07:30

saya nak terjah semua blog la . hihi :)

14 April 2013 at 07:33

waaaa :D thanks Kak Biela ^^ hehe.. blog akak pun apa kurangnya :) banyak citer ngan info yg menarik :))

14 April 2013 at 07:37

wahh semua blog cantik
http://www.ainahmad.com/

14 April 2013 at 07:38

moh ler terjah :)

14 April 2013 at 07:40

thanks dear sudi review blog hani!! hihi....ye...kita sama umur la dak omey!! awak dak USIM kan?? eh..yeke?kih2

14 April 2013 at 08:51

terima kasih :)
terima sbb sudi review dan adakan segmen sebegini=) thanks a lot =)

14 April 2013 at 09:27

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/dear-diary-blog-chenta-taugeh-review.html

15 April 2013 at 01:41

bestnya terbaik...sempoi,...

15 April 2013 at 08:13

asap husna akan singgah..=D

16 April 2013 at 07:09

thanks ye :)
sbb sudi review blog ekah :)
thanks a lot =)

8 December 2013 at 07:10

nice. thanks for share :)

14 April 2016 at 02:07

cantik!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^