Home » » Photoshoot Pertama Dalam Hidup

Photoshoot Pertama Dalam Hidup

!Assalamualaikum!

Seumur hidup aku, ni lah kali pertama aku berphotoshoot depan kamera mahal..haha..selama ni duk bergambar dengan kamera hanphone je. Cerita yang sebenar aku berphotoshoot ni semata-mata nak buat header blog tuh haa..si Azwan yang pembuat header aku bagitau, kalau nak header tu nampak lebih cantik dan menonjol mesti letak gambar yang menggunakan kamera dslr supaya gambar tak pecah bila dibesarkan nanti.

Aku pun apa lagi, mintaklah pertolongan kawan aku Marizam yang mempunyai kamera yang sedemikian..hee..nasiblah dia sporting ajar aku camne nak posing-posing semua..kalau nak aku buat dengan sendirinya memang tak mampu*nak senyum pom susah aku ni*..kehkeh

Errr kompemlah nampak kaku semacam je aku depan kamera ni..jadilah korang paham-pahamlah bila tengok gambar-gambar aku ni ye=)


muke nak hepy je kan

ni gambar aku buat header tu

hahaha...gelak sendiri tengok gambar ni*apa yang ditunjuk ntah*
ok fine..yang ni memang nampak sekaku-kakunya..*sila jangan gelak*

Semuanya diambik dalam bilik kawan aku je..tulah nampak dinding putih je tuh..hehe..pakai baju kurung pulak tu...lepas balik kampus terus pergi rumah dia untuk tangkap gambar semua ni..haa hebakk tak kawan aku ni??pandai kan dia ambek gambar..^_____^..siapa yang rasa berminat nak berphotoshoot camni jugak bolehlah contact-contact ngan kawan aku ni....orangnya cantik lagi menawan*dia ni model jugak*..hehe..jom serbu FB dia kat SINI.

p/s: bilelah pulak nak main tangkap-tangkap gambar camni lagik..best jugakk wooo..hahaha

25 comments

6 April 2013 at 03:39

Photoshoot memang best. Hihihi

6 April 2013 at 04:05

amboi comelnye kak nabila kita nih . haha

6 April 2013 at 04:10

Tak pe..bole blajar lagik ;)

6 April 2013 at 04:18

comelnye akak~ hehehe

6 April 2013 at 04:27

Boleh dah ni jadi model :)

6 April 2013 at 04:39

haha nina gelak bace kak biela tulis . tapi ape ape pun kak biela tetap omei :D

6 April 2013 at 04:45

phew..wit..hehe

6 April 2013 at 04:53

biela tomeyyyyyy sgt2 :D

6 April 2013 at 05:02

hehe..best photoshoot nie..(^_^)

6 April 2013 at 05:05

photoshoot memang best dear... by the way... kakak nak jemput join sini kalau sudi...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

6 April 2013 at 05:05

manisnya nabila ni.. :)
kalau akk, dpan kamera xkaku sangt..tu pun kalau adik yng ambik gmbar..kalau orang lain ambik, pening nak posing2 ni..terus jadi tak reti.. *segan*

6 April 2013 at 05:08

cun sgt2 :)

6 April 2013 at 05:19

Smart gambar. Kamera apa agaknya.

p/s: Cadangan, bubuh watermark kat gambar. mengurangkan risiko disalahgunakan orang lain. :)

6 April 2013 at 05:26

Alahai malu2 depam camera tapi tetap comel..hehe^^

6 April 2013 at 05:40

lawa la akak .. menawan je

6 April 2013 at 06:05

Alalala comelnya kak Biela. Hihi <3

6 April 2013 at 06:07

kiut gambar first tu :D

6 April 2013 at 06:18

wah awesome lah..:)

6 April 2013 at 06:26

pose jgn tak pose...neway cantek kot header :) suke giler!

6 April 2013 at 07:02

comel... :) model to be..haha

6 April 2013 at 07:15

wiwit.... merah menyala cun melecun haha :D

6 April 2013 at 07:21

comel je :)

6 April 2013 at 08:43

manis berbaju kurung^^

6 April 2013 at 10:09

mana ada kaku .lawa je :D

6 April 2013 at 17:02

tomei adik biela..sopan sngt ;)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^