Home » Pencarian Sponsor Dibuka Lagi!

Pencarian Sponsor Dibuka Lagi!

!Assalamualaikum!

Hari ni aku terfikir nak buat segmen lagilah..tapi kali ni just nak buat mini segmen. Macam biasa..just nak 5 orang sponsor yang boleh sponsor banyak hadiah untuk memudahkan lagi syarat dan untuk meramaikan lagi yang join=)

SYARAT SPONSOR

Jadi...untuk segmen ni, aku akan pilih sponser yang boleh sponser banyak hadiah dan hadiah yang best-best sahaja akan diterima macam topup ke, dress ke, baju tshirt ke..dan apa-apa sahajalah yang best..hadiah seperti bloglist, review blog or apa-apa pasal hadiah mengaitkan blog tak diterima..hehe..sebab? sebabnya aku nak hadiah yang meletup-letup sahaja..maaf yew..T___T

Bagi yang nak sponser bolehlah PM aku kat SINI...sila nyatakan apa yang nak disponser dan syaratnya sekali ok?? aku just pilih 5 sponser untuk segmen ni..dan5 sponser tu akan diumumkan nanti....jadi bukan semua terpilih tau...SIAPA SPONSER HADIAH YANG BANYAK DAN BEST SAHAJA YANG AKAN TERPILH.^_____^

Tak rugi pun kalau korang sponsor..untung lagi adalah..hee..segmen terbaru aku sebelum ni iaitu segmen Jom pilih hadiah mencecah 436 peserta yang join*boleh tengok kat SINI*..ramai kan?insyaAllah segmen kali ni pun akan segempak yang dulu.Tarikh tamat pencarian 6/4 ni^__^

p/s: cepat-cepat taw..PM aku kat SINI.TQ

10 comments

2 April 2013 at 09:40

Nak jadi sponsor!! nanti azwa pm.. :)

2 April 2013 at 09:44

oke insyaAllah nak men-sponsorkan dn memeriahkan hehe :D

2 April 2013 at 10:05

org brunei bleh jd sponsor x. hehe !

xtau nak sponsor apa.. huhuhu..

2 April 2013 at 11:08

Ooo..mcm berminat jer. hehehe

2 April 2013 at 13:23

wah ada segmen lagi ye biela...mcm best tu...:)

2 April 2013 at 16:27

Blogger sabahan ~ nak jdi sponsor...my email clla_84@yahoo.com.my

2 April 2013 at 16:39

Wah, kena cepat kalau nak sponsor.

2 April 2013 at 17:55

Da pm.hee

3 April 2013 at 04:33

Semoga berjaya.. ^__^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^