Home » » Pageviews Entry Ini Mencecah 20 Ribu!

Pageviews Entry Ini Mencecah 20 Ribu!

!Assalamualaikum!

Engat tak lagi entry aku pasal "entry biasa tapi pageviews luar biasa" hari tu?? aku ade nyatakan ada sebuah entry aku yang terkena keyword ayat-ayat cinta sedih ni..hee..mase hari tu baru 12 ribu..sekarang entry tu dan mencecah 23547 ribu!

Apa yang menghairankan aku, entry tu entry yang biasa sahaja..dan yang banyaknya aku letak gambar..tak caye??cer tengok entry yang mencecah 20 ribu ni haa..tekan SINI..biase je kan entrynya? dan entry tu sebenarnya entry yang dah lama..aku tak ping kat mana-mana pun selain kat blog ni.

Tak ada benda yang paling hepy selain dari keyword melekat kat google...hee..tak payah buat entry setiap hari..mesti ade je orang jenguk blog. Bestnye kalau setiap entry tuh keywordnye melekat di google...fuhhh.kena belajar lagi ni.

p/s: blogger yang pandai bermain keyword, blogger yang sangat pandai bagi aku..contohnya macam blogger ariffshah..memang tabiklah dia bab-bab keyword nie.

15 comments

29 April 2013 at 02:55

untungleeeaaaa.. hehehe

29 April 2013 at 03:19

Whoa.... syoknya kalau ramai org view blog kite... hewhewhew.

29 April 2013 at 03:34

kan2..hihi..Kena pandai bermain dgn keyword..hihi

29 April 2013 at 03:49

chaiyok,chaiyokk..teruskan usaha

29 April 2013 at 03:53

kena pandai main keywords...keep it up

29 April 2013 at 04:28

besnyee..

p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

29 April 2013 at 04:43

waah, cayalah,

29 April 2013 at 05:35

wah hebat,sebenarnya keyword yg memainkan peranan penting untuk tarik trafik

Apa Itu Keyword

29 April 2013 at 06:11

SEO best kan ? hehe .. belajar dan usaha lagi mesti makin power punya

29 April 2013 at 08:12

wow..bestnya..saya pun paling tinggi 2k je..tahniah ye

29 April 2013 at 10:18

fuyooo! FD pun tak penah pageviews mencanak tinggi gitu

29 April 2013 at 11:28

wah tahniah biela...semoga terus meningkat lg nanti PV tu...hehe

29 April 2013 at 18:02

banyaknya kak! tahniah2 :D

29 April 2013 at 18:21

yg view ni mesti kaki2 FB yg rajin update status kat wall diorang kan..huhu :p

bestnya PV cecah 20k..

29 April 2013 at 23:32

salam..waaa..bestnye..congrate ye dear..:-)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^