Home » » Orang-orang Johor Yahudi??

Orang-orang Johor Yahudi??

!Assalamualaikum!


Orang johor yahudi??kenyataan ini telah dinyatakan di sebuah FB pages yang terlalu taksub dengan sukan bola ini. Sukan yang sebenarnya untuk merapatkan lagi silatulrahim antara negeri-negeri di Malaysia menjadi isu pergaduhan pula. 

Admin pages ni terlalu biadap menyatakan kenyataan tersebut kerana menang atau kalah sesebuah pertandingan itu adalah perkara biasa. Kenapa perlu menyatakan rakyat Johor pula yahudi??terlalu pendek fikiran admin ini agaknya.

Pages Johor Darul Takzim FC pula memohon agar admin ini tampil memberi penjelasan dan memohon maaf atas kenyataan tersebut seperti gambar di bawah ini:



p/s: diharap admin pages itu akan meminta maaf kepada semua orang johor*walaupun aku bukan orang johor, tapi isu ini amat sensitif sekali buat kita warga Malaysia*

11 comments

17 April 2013 at 07:48

amboi terasa org johor sini. x mengagak betul mengata org.

17 April 2013 at 07:50

amboi2 sesedap kacang je dia ckp ~.~ ni nak marah ni hahah moga dia minta maaf balik..

17 April 2013 at 08:04

kat facebook ramai orang cni...

17 April 2013 at 08:09

amboi.. sesuka hati jer ckp cm tu..cepat minta maaf..!!!!

17 April 2013 at 08:30

Sye anak jati johor. Ish apola sesuka hati dia tuduh cmto. Baik mintak maap.

17 April 2013 at 08:35

agaknya terlalu fanatik..tapi sampai mgata tu mmg ta patut

17 April 2013 at 08:39

kenapa lah smpai begitu sekali. Hormat lah sikit.

17 April 2013 at 11:14

terlalu ikutkan perasaan tu...hehehe

17 April 2013 at 18:05

sy bkn org johor..tp bila terbaca statement macam ni,rasa tak puas hati juga..mana boleh simply tulis macam ni..

20 April 2013 at 03:17

Taksub sangat lah ni..Alahai.

22 May 2013 at 23:53

sedap mulut dye kate org johor yahudi eh..hah! ni org muo ank jati johor dah mai,bnyk cantik mukamu,tapi alhamdulillah dan tahniah kerana Johor Darul Takzaim telah mengalahkan Kelantan dalam Liga Super Semalam dengan 2-O serta melayakkan tempat ke-2 dalam Liga Super selepas Lions 12.
~Luaskan Kuasamu Johor~ : Keistimewaan Wanita Menurut Hadis

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^