Home » » Misteri Lukisan Serangan 11 September Berusia 10 Tahun Yang Dijumpai!

Misteri Lukisan Serangan 11 September Berusia 10 Tahun Yang Dijumpai!

!Assalamualaikum!
Peristiwa 11 september masih lagi dalam ingatan disaat umat Islam dituduh melakukan serangan ke atas WTC di Amerika Syarikat. Apa yang peliknya..pada masa yang sama juga satu lukisan berusia puluhan tahun yang seolah meramalkan kejadian itu akan berlaku telah di jumpai.

nilah lukisan tu

kejadian tersebut
Apa yang digambarkan oleh pelukis itu sama dengan hari kejadian tersebut. Gambar seorang budak yang kelihatan sedih, bangunan dan kapal terbang betol-betol menggambarkan keadaan tersebut! Apa yang difahamkan pelukis tersebut ialah Willie Gardner,bagaimanapun telah meninggal dunia dan tak dapat di pastikan kesahihannya. Lukisan tersebut telah bertahun-tahun lamanya di gantung di unit pendidikan di Stirlingshire.

p/s: betul-betul misteri kan..hurmmm

10 comments

1 April 2013 at 04:53

ada yg kata Jews/Freemason dalang di sebalik semua ni.. tambahan tiada orang Yahudi dalam WTC masa kejadian ni terjadi.. wallahualam

1 April 2013 at 05:36

macam satu kebetulan...

nak tahu jugak mcmmana die boleh dpt gmabaran.. tp pelukis mati sudah

1 April 2013 at 06:45

hmm..ramala dia mungkin..kalau dia masih hidup mungkin dia boleh cerita..

1 April 2013 at 07:08

if rajin baca cerita pasal agama kuno, rasanya kejadian 11/9 tu lebih kepada upacara pemujaan n pengorbanan secara besar2ran...menara tu sendiri dipilih sb berkembar n mlmbangkan tiang dalam pemujaan kebanyakan agama kuno...wallahualam...

1 April 2013 at 10:01

Wow, sungguh misteri. Tiba-tiba bulu roma saya meremang. Huhu.

1 April 2013 at 11:49

misteri tahap detective conan ni ermm

btw,cun la template baru ni header lawa+gempak+berstyle :D

1 April 2013 at 19:43

kebetulan mungkin.hanya Allah yang Maha Mengetahui =)

2 April 2013 at 05:52

ada orang yg dikurniakan kuasa psikik..hehe.mungkin juga kebetulan..

3 April 2013 at 04:38

Misteri betul..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^