Home » » Mencari 5 Blog Untuk Direview

Mencari 5 Blog Untuk Direview


SEGMEN SUDAH TAMAT




!Assalamualaikum!


kononnya macam carilah ni...hii

Hari ni terasa rajin nak review blog. Siapa yang sudi nak aku review blog korang??hee..kali ni special punyer aku akan review blog korang..memang meletoplah*hiperbola je lebey kan*..haha..sebelum tu jom tengok apakah syarat-syarat untuk direview itu?

SYARAT
1) Macam biasalah..follow dan like pages blog ni
2) Jom tukar review alexa..aku punyer kat SINI*bagi yang dah review, letak link review alexa korang kat komen jugak, nanti aku review balik, aku janji*--syarat ni tak wajib, bagi yang nak sahaja
3) Tak payah buat entry bagai cuma korang tolong tekan send kat bawah tu, share kat FB korang ok?
4) Dah buat semua? letak link korang kat komen
5) TAMAT 10 malam ni

Senang je kan??yang buat jugak syarat no 2 tu..sila tinggalkan link blog dan link alexa review korang. Kompem aku review balik alexa korang tu, jangan risau ok?hee..eh apa lagi...jomlah join...MALAM NI JUGAK AKU AKAN UMUM 5 PEMENANG TU...*aku tahu, korang tak suka menunggu kan?*

p/s: semuanya akan dipilih random....tinggal je link blog korang tu kat komen..TQ

38 comments

12 April 2013 at 02:37

nak join! :)

http://haruno-hana.blogspot.com/

12 April 2013 at 02:44

http://nurulzayani.blogspot.com/

12 April 2013 at 02:46

join!! semua syarat ikut, kecuali no. 2.. takde!! =(

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

12 April 2013 at 02:48

@Azwar Syuhada

syarat yg no 2 tak wajib..bg yg ade je..xpe..ttap diterima..hee

12 April 2013 at 02:50

sorry no 2 xboleh ikut.

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/

12 April 2013 at 02:51

alahai.. alexa dah lama tak kisah.

http://kertaswarnamerah.blogspot.com/

12 April 2013 at 02:55

BIELA!
DONE IKUT SYARAT NO.2 :)

www.duniafarisya.com

ni link alexa review syirah :D
http://www.alexa.com/write/review/farisyaanastasyia.blogspot.com

12 April 2013 at 02:58

nk join..:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com

12 April 2013 at 03:01

http://p0y0polife.blogspot.com

12 April 2013 at 03:03

http://p0y0polife.blogspot.com

12 April 2013 at 03:05

http://farsyawidodo.blogspot.com/ tak de alexa :((

12 April 2013 at 03:06

www.cikfie.com

12 April 2013 at 03:10

semua dah kecuali no 2 . heee

http://www.anisforeveralone.com/

12 April 2013 at 03:10

oke punya kkak,,

ai titip blog ai
www.pagarijo.com

12 April 2013 at 03:12

http://chenta-taugeh.blogspot.com/

12 April 2013 at 03:16

http://aliahmadpunyaanak.blogspot.com/

12 April 2013 at 03:16

naknak jugak !

http://ciknadhirah.blogspot.com/

12 April 2013 at 03:17

aicehh, main teropong2 la pulakk..hahaaa, sory x dpt nk join...line amat mendukacitakan...ia menderhakai diriku ...wuwuwuw...btw slamat mereview

12 April 2013 at 03:19

No 2 tkde la. Huhu
http://fiqansz.blogspot.com

12 April 2013 at 03:21

nak!! nak!! join...http://mardiyanhani.blogspot.com/

12 April 2013 at 03:30

semudah itu :)

meriahkan, join !

http://nurmaira95.blogspot.com/2013/04/silap-kita-akuilah.html

12 April 2013 at 03:42

http://ameramirah.blogspot.com/

saya joinn ^^^^

12 April 2013 at 03:44

join

http://mulan-sahbanu.blogspot.com

12 April 2013 at 03:46

join..nombor dua je tak..

http://sitizawiah95.blogspot.com/

12 April 2013 at 03:55

join..no 2 x...
http://www.mawarberduri4147.my/

12 April 2013 at 04:01

join sini..harap sangat en.random pilih no.saya..hehe
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/

12 April 2013 at 04:01


http://www.mhakimfaiz.my/


http://www.alexa.com/write/review/mhakimfaiz.my

12 April 2013 at 04:05

http://www.mhakimfaiz.my/

xlh ikut kot no2, link sja sape nk review..

12 April 2013 at 04:06

www.aisyahhumaira.com

12 April 2013 at 04:10

bagus jg mcm ni.blh tambah kenalan n follower..;)

12 April 2013 at 04:39

wahhh, teringin nak join. >.<

12 April 2013 at 04:39

si comey sory xtau yg syarat no 2 tu =(

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/

12 April 2013 at 04:46

join juga...
http://www.mizruha.com

ni link alexa kak ruha...
http://www.alexa.com/write/review/mizruha.com

12 April 2013 at 05:05

Ifah join ;)
http://lovepinkylife.blogspot.com/

12 April 2013 at 05:12

akq ni comel lah =3

12 April 2013 at 05:20

join :)

http://irapunyela.blogspot.com/

12 April 2013 at 05:35

join http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/

12 April 2013 at 05:46

aina join

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^