Home » » Kenapa Dengan Warna Pink Dan Hitam??

Kenapa Dengan Warna Pink Dan Hitam??

!Assalamualikum!

Terasa terlalu hepy malam ni sebab dapat doodle muslimah comel dari Apit*semua orang duk panggil apit, aku ikut je*..hehe..hilang penat kelas dari pagi sampai malam hari ni kat U..huu..terima kasih sebab sudi bagi doodle ni kat aku..yang paling best doodle tu ada nama kita sendiri lagi..huissh ingat senang ke nak dapat camni?

Pilihan doodle muslimah aku baju hitam bertudung pink...kanapa??owhh sebab aku suka sangat pakai jubah hitam dan tudung pink terang kat kampus. Terlalu-lalu sukelah..hee..sebab nampak menyerlah serta menawan gituhh*perasaan lebih*..hahaha

jubah hitam+tudung pink=)
doodle awesomee lagi meletup

Sekali lagi terima kasih banyak ye apit. Ehemm tak mampu rasanya nak balas..hehe..entry ni sebagai balasan acilah kan??rasanya ramai blogger perempuan yang join segmen doodle muslimah ni..yela mana taknya..doodle apit buat comel sangat..siapalah tak tertarik..kehkeh..membebel panjang pulak aku ni..nak tengok doodle lebih cun dan free??jom terjah blog apit ni kat SINI..jom-jom.

p/s: pink hitam tu warna febret akulah...hehe

14 comments

4 April 2013 at 09:00

hehe memang 'menawan'.hihi kite tgh tunggu kite punye doodle dari apit :)

4 April 2013 at 09:02

ishhh tertawan pulak rasa.. mmg cantiklah doodle ni ! 5 bintang utk apit.. hehe tahniahh biela dapat :D

*nyesal lak xjoin, pfftt*

4 April 2013 at 09:09

Tahniah kakak :D cantik sangat!

4 April 2013 at 09:13

hai, blogwalking here. nice blog ^^ and join please...
http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/04/segmen-whos-lucky-and-whos-not.html

4 April 2013 at 09:16

comel sangat, macam kak biela juga. hehe

4 April 2013 at 09:19

heii...kaler pink mmg santek ok!!! sukaa!!!

http://myaleo.blogspot.com/2013/04/merisik.html

4 April 2013 at 09:29

bro apit makin meletopp.. haha

4 April 2013 at 09:54

lawa :D

memng cntik kombinasi warna tu

4 April 2013 at 12:32

Cantik :D Jom join segmen saya :D
http://asma-sah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-bersama-asma.html

4 April 2013 at 12:45

kat mana nak ambil ye kak ?

4 April 2013 at 16:26

wahhhhhhhhhh...meletop!!
ohsome lah dear :)

4 April 2013 at 22:46

Cantiknyaaa doodles mukaaa you tooo !

5 April 2013 at 06:40

wah tahniah....mmg cantik doodle2 hasil tgn apit ni....

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^