Home » » Jom Tukar Link Bloglist

Jom Tukar Link Bloglist


SEGMEN DAH TAMAT*MAAF*



!Assalamualaikum!


Baru je siap assigment semua..tu lah terasa nak buat mini segmen jap. Sebenarnya bukanlah segmen sangat pun, just ajak korang semua tukar link bloglist aku..huu..sebab aku perasan sejak aku tukar domain ni, link list aku kat alexa berkurang...berkurang camne?cer tengok bawah ni:

YANG NI SEBELUM TUKAR DOMAIN


SELEPAS TUKAR DOMAIN


Tengok yang links in tu..dulu 180 tapi sekarang 64 je. Maybe sebab ada yang letak link aku dulu tak ubah lagi link aku kepada www.nabilabiela.com...huu..korang faham kan?jadi malam ni aku buka peluang kat blogger-blogger semua untuk tukar link bloglist dengan aku..TAK PAYAH BUAT ENTRY..just tinggal link korang di komen bawah ni dan MASUK KAN LINK BLOG aku dalam bloglist korang..senang kan??

Harap adalah yang sudi nak tukar-tukar link dengan aku..hee..tak rugi pun, sebab aku selalu update entry dan pageviews blog aku okay jugaklah..dalam 4000 PV sehari...nak bukti boleh tengok SINI dan SINI...jadi tak rugi kalau korang duk dalam bloglist aku kan..hehe=)

#untuk ramaikan lagi yang join, tolong tekan butang send kat bawah ni ea*share kat FB korang taw*

TUTUP: 4/4/2013 pukul 12 malam *sehari je*

p/s: insyaAllah 3 blog yang bertuah akan aku review..jom join^____^..TQ




37 comments

http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com

3 April 2013 at 06:17

www.azriff.com

#blog deme, ambe tepek doh kat bloglist blog ambe. hehe

3 April 2013 at 06:32

http://fadzlun.blogspot.com/

dah letak link biela di bloglist Superb Blogger ^_^

3 April 2013 at 06:33

nak2 :D http://haruno-hana.blogspot.com/

3 April 2013 at 06:40

saya nak!

http://dekayangan.blogspot.com

3 April 2013 at 06:41

http://caeshashi.blogspot.com/

3 April 2013 at 06:45

saya nak jugak kak ! :D
http://aimionlyforcontest.blogspot.com/

3 April 2013 at 06:50

jom terjah blog akak...
http://ceritamayapersada.blogspot.com

3 April 2013 at 06:51

Blog nabiela mmg da lama ada kt bloglist lisa... ;)

lisasheila.blogspot.com

3 April 2013 at 06:56

kita pun nak juga..hehe

http://nanaownlife.blogspot.com/

kita blum buat lg bloglist..huhuh..haru betul..inshaAllah dlm mas terdekat settle..ehehe

3 April 2013 at 07:02

http://www.izyanyuyu.my/

3 April 2013 at 07:02

da letak dlm bloglist anis :)

http://miszfarahanis.blogspot.com

3 April 2013 at 07:08

http://lynamohd.blogspot.com/

3 April 2013 at 07:11

http://asma-sah.blogspot.com/

3 April 2013 at 07:11

www.paly.my

# pasal linkin tu, mcm2 care bleh tp kene rajin skit, hehe

3 April 2013 at 07:12

done :)

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/

3 April 2013 at 07:13

done :)

http://catberrymilk.blogspot.com/

3 April 2013 at 07:31

anna nak jugakk :) hehe

http://annamammamia.blogspot.com/

3 April 2013 at 07:37

Join :)
http://lovepinkylife.blogspot.com/

3 April 2013 at 07:51

Assalamualaikum.. ^_^
silakan tukar http://putrimalupage.blogspot.com
Dah letak pun ur link kat bloglist.. TQ :)

3 April 2013 at 07:52

http://ain-nadia.blogspot.com/

3 April 2013 at 07:53

http://superpapaya.blogspot.com/

3 April 2013 at 07:54

nak..hehe..(^_^)

http://www.eymasushoppe.blogspot.com

3 April 2013 at 07:58

nak join exchange :D

www.mayesa-jcb.my

# link nabiela ada kat bloglistjcb.blogspot :)

3 April 2013 at 07:59

Nice Blog, I Like It hehehe..

http://kisahayudanali.blogspot.com/

3 April 2013 at 08:03

http://ciknyoonyalita.blogspot.com/

Heheh , dah ada link dkat blog saya :) Harap-ii dapat menang hadiah dari awk .. *wishlist* ^_^

3 April 2013 at 08:54

http://sayacikamal.blogspot.com/

sayang done! :)

nak2
http://dyshasahhir.blogspot.com/

3 April 2013 at 09:08

:) salam perkenalan

http://itsliquidpaper.blogspot.com/

i'm done dear :)

3 April 2013 at 09:08

safwansamsuddin.blogspot.com

3 April 2013 at 09:09

http://itsliquidpaper.blogspot.com/

done :)

3 April 2013 at 15:46

http://dhyeahana.blogspot.com

3 April 2013 at 18:10

http://www.aimisyahirah.com :)

4 April 2013 at 01:03

saya saya saya hihi :D

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/

4 April 2013 at 02:43

http://mimbarkata.blogspot.com/

nabila sudah berada di
namamu di mimbar

4 April 2013 at 19:26

http://www.mhakimfaiz.my/

30 December 2013 at 21:03

mai visit blog saya :D

http://adzrifsidek.blogspot.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^