Home » » Header Blog Yang Lebih Matang

Header Blog Yang Lebih Matang

header baru kecintaanku

!Assalamualaikum!

Rasanya dah ramai yang perasan tentang header blog baru kat atas tu haa...motif sebenar tukar sebab nak lari dari konsep kartun dan sedikit kebudak-budakan..haha..kalau header-header sebelum ni semua kartun-kartun je kan?tapi kali ni nak header yang lebih matang dan nampak sikitlah brand blog aku ni.

Perubahan header baru ni bagi semangat baru untuk aku terus dan terus berblogging. Ramai yang tertanya-tanya siapakah gerangan pembuat header yang kreatif lagi cool ni kan? Cuba korang teka perempuan ke lelaki??hahaha..semestinyalah lelaki kalau yang jenis simple tapi cun ni kan?kalau perempuan ni nak comel-comel je dan mesti tak lari dari warna pink*akulah tu*.

nilah header lama*bagi yang tak tahu mahupun tak perasan*
Header lama dengan yang baru sangat ketara kan??memang lari jauh tapi aku suka sangat-sangat..siapakah gerangan pembuat header aku nI? dia ialah Azwan pemilik blog www.downgila.com. Dia ni anatara designer hebakk jugaklah sebab dia pernah publish poster ini dalam entry Job: Poster Design Untuk BS Weekend 2013. Hebakk kan??kompemlah aku teruja dan siap sedia untuk menempah..hahaha

Malaslah nak membebel banyak..siapa yang rasa nak tempah header blog secantik header aku ni bolehlah membuat tempahan dengan Azwan di twitternya @HeyAzwan. Jangan segan silu..sebab Azwan ni peramahnya..dan harga amat berpatutan..hee

p/s: tak puas tengok header baru ni*poyo semuanya*..hahaha

21 comments

2 April 2013 at 04:37

Cantik sungguh header nabiela :-). Memang terserlah kedewasaan & kewanitaan hehe. Cun lah...tahniah :-)

2 April 2013 at 04:37

smart sangat .. ~~

2 April 2013 at 04:41

Coooooolll!! Simple but nice!! suka!

2 April 2013 at 04:47

nampak matang :)

2 April 2013 at 04:54

awesome..cantik bangat!!!!

2 April 2013 at 05:05

ceewah...!! cun melecun haa :D

2 April 2013 at 05:12

lawanya :D *jeles* hahahaha

2 April 2013 at 05:16

comella.,

2 April 2013 at 05:37

Nampak lebih matang :)

2 April 2013 at 05:37

nampak matang,..tapi akak lebih suka header lama...nampak remaja...

2 April 2013 at 05:42

salam biela..lama tak singgah sini..hehe.. kita suka header baru..nampak smart..dgn kat bahagian bawah sekali ada banner tulis nabilabiela.com tu..hehe..

2 April 2013 at 06:03

nice dear.. happy blogging !! ^^

ika singgah bce entry.. ^^

http://cartiecacloset.blogspot.com/

2 April 2013 at 06:25

Makin maju lah tuan blog ni. :)

2 April 2013 at 06:44

wah, lawa laa header baru,
memang ohsem :D

2 April 2013 at 06:52

Hm... terase nk tukar header gak lah... cm smart klu gne format .png..

2 April 2013 at 07:06

baru nampak muka...hehe...cantik header rasa nak tempah ler...

2 April 2013 at 07:17

A'ah memang giler cun lah header kali ni. Memang nampak matured! Header sebelom ni ceria, header sekarang simple tapi meleTOP.

#saya pon tak puas tengok header akak tu. *saya poyo*

2 April 2013 at 13:28

mmg header baru ni lebih kelarsss design nye...hehe yg tulisan kan bahagian footer tu pun cantik.... :)

2 April 2013 at 14:16

Eh mcm kenal background blog noi.. Haha x kesah la.. Header MD jugak masih x matang 2

Btw, jangan lupa ya ambik freebies doodle dekat blog MD ya..

3 April 2013 at 04:35

Wuhuuu..sangat cantik dan awesome.. ^_____^

Anonymous
2 November 2013 at 04:47

azwan ni senior sye kat UM ni. baru tau dia blogging jugak haha

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^