Home » , » Blogger Terkenal Ni Dah Kahwin!

Blogger Terkenal Ni Dah Kahwin!

!Assalamualaikum!

Siapakah blogger yang terkenal yang aku maksudkan ni??aku rasa korang semua pun kenal..sebab sebenarnya aku terjebak dalam dunia blog ni disebabkan blogger ni..kenapa??dia tak ajak pun aku buat blog tapi aku suka sangat baca blog dia sehingga aku rasa ingin mempunyai blog sendiri..thanks akak intan<3

Opps dah tahu kan siapa??siapa lagi kalau tak akak intan kita yang comel ni..dulu masa tak ada blog, setiap hari bukak blog akak intan sebab suka baca kisah cinta hidup akak..seriously i'm in love with ur blog sis...hee*bukan bodek ok*

Terlalu banyak ranjau berduri dalam perhubungan akak dan abang irfan..tup..tup..tengok sekarang dah kawen...tahniah akak intan..moga berbahagia ke anak cucu dengan dak irfan tu ye..hehe..Puan Intan <3 Irfan..

Jom layan gambar kawen akak intan ni..semuanya cun dan comel...kite jelesslah akak!haha

nilah kak intang yang comel tu

bersama dengan suami tercinta


 with family

yang ini kite paling jeless okay!!hehe

nampak bahagia sangat^__^

Comel dan hensem kan pasangan secocok ni??kalau korang nak tengok gambar yang lebih banyak dan baca kisah cinta kak intan ni..bolehlah terus ke blog dia kat SINI...entry akak intan semua best-best dan santai je..suka sangat.

SEMOGA BERBAHAGIA INTANG DAN DAK IRFAN*tiru ayat akak..hehe*

p/s: err...bila giliran aku pulak ni..*mood gatal malam-malam*

24 comments

14 April 2013 at 08:20

biela,jgn nak menggatal..hehehe... :P

14 April 2013 at 08:20

semoga bahagia dh berkekalan jodohnya

14 April 2013 at 08:23

oo dak intan,, tu la kisah dia ngan tunang die.. dulu dia la blogger pertama akak rujuk tahniahh bt beliau dan pasangan

14 April 2013 at 08:24

beautiful bride :)

14 April 2013 at 08:38

cantik...^^

14 April 2013 at 08:54

assalamualaikum ... saya baru tahu dan baru nak blogwalking kat blognya ... thanks

14 April 2013 at 09:52

waaa.. moga bahagia till Jannah.. insya-Allah ^^ lepas ni giliran akak lak, insya-Allah :)

14 April 2013 at 10:23

seronoknya tengok orang kahwin.. bila plak la giliran hambe ni.. kekeke

14 April 2013 at 12:23

semoga berbhgia,

14 April 2013 at 16:24

Bestnya bila ada org suka bc blog kita kan. Haha. Nk follow intan jugaklahh.

14 April 2013 at 17:53

cantiknya baju n pelamin diaa..

14 April 2013 at 19:36

wah. x bleh tahan tgk baju dia.cantik sgt.. kawen lah biela kalau dh gatal sgt. kwang3x... kidding.jgn marah.hihi ^_^

14 April 2013 at 19:36

wah...bestnya...pink2..eh..biela bila lg?

15 April 2013 at 01:40

white pink lagi...

15 April 2013 at 02:05

tahniah kak intan! :) Sy pun suka gak bce blog dia :D comei jee. (^^,)

15 April 2013 at 03:03

tahniah utk sis intan n suami
moga bahagia n dimurahkn rezeki

15 April 2013 at 04:19

semoga intan dan suami kekal abadi sehingga ke-anak cucu..

15 April 2013 at 05:45

eii comeynye pengantin tuh hihihi tenkiu syg for this lovely entry *hugsss*

15 April 2013 at 07:16

selamat pengantin baru kepada beliau... :)

15 April 2013 at 08:06

saya pun baru kenal beliau.hehe.. cantik .. :) moga bahagia hingga anak cucu..inshaAllah

15 April 2013 at 08:08

eh..samalar..husna pon suka sgt baca psal life kak intan..sweet~ >.<

1 May 2013 at 03:59

@fatin amalina husna

same jugak :p

15 August 2014 at 00:54

salam perkenalan kepada empunya blog n tahniah to intan..

25 September 2014 at 21:44

Salam perkenalan..sudi singgah blog sy www.bondasihat.com :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^