Home » , » Alhamdullilah Pageviews 10,000 Untuk Hari Ni

Alhamdullilah Pageviews 10,000 Untuk Hari Ni

!Assalamualaikum!

Klik untuk lebih jelas

Alhamdulillah..akhirnya tercapai jugak target aku hari ni nak dapat pageviews 10,000 keatas..hehe..biasanya 3000 or 4000 je sehari..tapi hari ni disebabkan aku rajin sangat-sangat buat entry..ping sini sana..dan tup tup tengok dah 10,000..cepat-cepat printscreen.

Dalam 11 bulan aku berblog ni, nilah first time aku dapat pageviews ni...sebelum ni yang paling tinggi just 8000 je. Ya, memang bukan senang..kena pandai bermain keyword, kena buat tajuk-tajuk power..kena rajin ping entry dan semualah.

Terima kasih ye semua sebab rajin jenguk-jenguk blog aku ni haa..kalau korang tak baca tak dapat punya pageviews sebanyak ni...terima kasih ya^___^.

p/s: korang pun boleh..cuma kena usaha lebih ok??*mood hepy*

23 comments

11 April 2013 at 09:11

alhamdullilah, tu la tak sempat nak kejo entry biela

11 April 2013 at 09:24

tahniah :)

11 April 2013 at 09:36

sama2 :) boleh tak saya nak mintak tolong supaya promote atau review blog saya ?? untuk naikkan followers dan traffik macam awak ..thanks yaaa ~~

11 April 2013 at 09:45

Thniah kak biela. Usaha tgga kjyaan :)

11 April 2013 at 09:49

bgusla.. usaha tangga kejayaan..
saya masih baru..blog pun masih baru..
setakat nie trafik boleh laa untuk blog santai cam saya... hahaha

11 April 2013 at 09:56

tahniah!! :)

11 April 2013 at 10:00

wahhh, banyak tu 10k sehari. congrats. :D

11 April 2013 at 10:07

tahniah2 :)

11 April 2013 at 10:12

Bukan senang nak capai pagviews macam ni.. perghh.. memang terbaik lah.. Niche blog tutorial memang sentiasa 'panas' dan di cari setiap blogger yang baru.. tahniah..

11 April 2013 at 10:36

wow..banyak tuuu...tahniah ^^...ce buat tips cara2 untuk dapatkan traffik macam tu hehehe...nak tau jugak apa rahsia nya

11 April 2013 at 10:51

assalamualaikum , saya mencari sponsor utk 1st mini ga saya . berminat utk sponsor tk ?
http://kitaberbezahati.blogspot.com/2013/04/pencarian-sponsor-utk-first-ga-74.html

11 April 2013 at 10:59

wah tahniah biela....byk peningkatannya tu... :)

11 April 2013 at 11:27

wahhhhh bestnyaaa...

11 April 2013 at 12:22

wahhh... ramainya... deno 1k pun susah.... mcm mana nabila buat?

11 April 2013 at 14:49

ping entri mmg bleh mmbantu naikkan pageview, hehehe

11 April 2013 at 15:53

wah thniah ye :) ni yang brsemangat ni :)

11 April 2013 at 17:45

wow...mata ini trus teruja :) tahniah.. sila beri tunjuk ajar

11 April 2013 at 19:22

@deno
buat entry byk2...hehe

11 April 2013 at 19:23

TQ semua=)

11 April 2013 at 19:25

wah tahniah..:)

12 April 2013 at 05:08

wuhuu hebattt...

13 April 2013 at 00:10

tahniah ^^

14 May 2013 at 03:55

tahniah

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^