Home » » Terkini!! Nurse Salahkan Bayi Bergerak

Terkini!! Nurse Salahkan Bayi Bergerak

!Assalamualaikum!

"Kerja Nurse hospital kota bharu, bila ditanya..nurse salahkan baby kerana bergerak gerak dalam babycase..bila ditanya lagi, klau xsuka benda mcm ini, jangan masuk hospital kerajaan katanya..
Nasib baik isteri sendiri yg tnya, klau aku sendiri mmg mkn maki hamun gan aku..walaupun bukan anak sendiri, ingatlah tanggungjawab wahai nurse, esok2 kubur hang jawablah dengan Tuhan sendiri..ini bukan anak saya, tp beringtlah kpd sesiapa yg sygkan anak..tolong share.."

"Ward 2 SCN, Pukul 6.30 Pagi td..B/O Nurul Wahidah Hospital Besar Kota Bharu"

Sy mintak Penjelasan dri KMM

SUMBER



p/s: Kalau anak dia sendiri agak-agak nurse tu buat camni gak ke??*geram pulak rasanya*

11 comments

13 March 2013 at 04:29

ya allah..kesian nyer,,memang..hp kerajaan kat kb nih..dia punya servis truk. ari tue ana g nak cek mata.tgu dah la smpai dua jam..dktor tue cek tak smpai 5 minit pun..dpt ubat bengkak n tahan sakit je. bukan tak nak g swasta.tapi as a student..ana nak la jimat.kalau dekat ngan famly memng suh antar swasta dah..kesian baby tue.

13 March 2013 at 04:31

Erk! Camne leh darah2 gitu?

13 March 2013 at 04:39

ish3..memang tak ada rsa belas kasihan betul la..

13 March 2013 at 05:45

kejam betol...walaupun tak anak kita kena lah beri kasih sayang eh...budak sekecil mana faham....huhu

13 March 2013 at 07:12

kasihan nya baby tu...tak bertanggung jawab langsung.....

13 March 2013 at 07:31

kesian baby ne mesti ada jaundis.. kena amik darah kat kaki.. masa anak akak dulu aduh dengar die nges kena amik darah pun akak nages... rasa nak penampar je muka nurse tu..

13 March 2013 at 07:54

Tak tahulah nak cakap apa..cuba kalau kita buat macam tu dekat dia atau anak dia. Suka tak? Suka ke dengar alasan yang tak bertanggungjawab tu.

13 March 2013 at 08:14

hospital gov mmg betul2 teruk ke? huhu..takutnya la tgk ..kesian orang tak berdosa jd mangsa

13 March 2013 at 09:42

hah rosak lagi imej nurse..kerana kerana nurse yang ntah apa2 nie,..ada jawab gitu,..gilo ker apa...ciannyer baby tu berdarah camtu sekalii...hish..nie akak geram nih...hiihhi...mmg,,..akak fobia bersalin hospital kerajaan yang camni,..sila ambil tindakan segera laa..

13 March 2013 at 10:26

hospital ni jadi "lemak" pasal diorg susah nak kena saman atas kesalahan kecuaian...bila masuk court pon kelebihan pada hospital...sebab tu dia buat suka hati mak bapak dia je tu....mmg patut gambar ni kasik kat menteri kesihatan terus dan sebarkan kat media...

15 March 2013 at 00:23

kesian nya baby tuu. hmmm, tak tahu lah mana satu yg betul?

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^