Home » » Tahniah!! Sponser Yang Terpilih

Tahniah!! Sponser Yang Terpilih


InsyaAllah hari ni jugak aku akan buat segmen yang terbaru aku nyatakan minggu lepas..dan kat bawah ni antara sponser yang dipilih..ikutkan hati aku nak pilih 5 sponser jew..tapi disebabkan ramai yang nak sponser terpaksalah aku pilih ramai sikit..tapi jangan bimbang..walaupun ramai, korang just kena follow 5 orang sponser sahaja..yang lain semuanya like pages..=)

SPONSER YANG TERPILIH

1) FAIRYTOPIA
Dua helai dress

2) PINGJE.ORG
top up rm10 dgn banner 125x125 

3) BEAUTY ASYA
body scrub d herb

4) NUR MAHIRAH MUHAMMAD
10x hp cases 10x keychain

5) AMALINA AFANDI
topupx2 dan tudungx2

6) AFIE QAISARA
lip tint x2 ngn topup rm5 x2

7) PUTERI INSYIRAH
dressx1 
shawlx1 
novelx2

8) MOHD IZHAR SABTU
topup RM10X4

9) 
IZA ARINA SULAIMAN
hadiah misterix2  topupx2

10) MIMO SHOPAHOLICS
Peplumx2 topup RM10

Camne??banyak kan hadiah untuk segmen kali ni?hee..terima kasih kepada semua yang sudi sponser..dan yang tak terpilih beribu kemaafan yang boleh aku katakan..aku pom pening sesangat nak pilih sponser yang boleh bagi banyak hadiah..maaf yew semua.

Kepada semua sponser hanya boleh bagi dua syarat sahaja..samaada follow or like pages..yang lain tidak diterima bagi memudahkan blogger yang join nanti..owhh yew..para sponser yang terpilih sila bagi:

URL PAGES
BLOG ID

Url pages dan bloh id tuh bolehlah bagi kat saya di FB saya yew...kat SINI...harap dapat bagi secepat mungkin kerana insyaAllah petang ni segmen ini akan dilancarkan..mohon kerjasama kalian.

p/s: fuhh..tak sabar nak lancarkan segmen..nantikan yew^^

8 comments

15 March 2013 at 19:25

Hadiah sangat menarik. Jangan lupa jemput Syaza bila segmen ni berlangsung :)

15 March 2013 at 19:28

wahh..mesti ramai yg join dengan hadiah2 yang sangat gempak!!.. :).... gud lak admin..

15 March 2013 at 19:29

kalau dah start segmen, jemputlah ye.. heheheh

15 March 2013 at 20:40

ninaa tak sabar nak join kak biela punya Segmen :)

15 March 2013 at 21:25

wahhhh, menariknya hadiah. tak sabar nak join segmen. =)

15 March 2013 at 21:50

wahh.banyak hadiah, insyaAllah join..;-)

15 March 2013 at 22:08

waiting..hehe..

16 March 2013 at 00:27

tak sabar nak join segmen.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^