Home » » Tahniah!! Pemenang Contest Blog Comel

Tahniah!! Pemenang Contest Blog Comel



Setelah bertungkus lumus dan sehingga kepeningan petang tadi..akhirnya berjaya jugak aku memilih blog yang tercomel di abad ni..serius aku cakap..banyak sangat blog yang comel yang sertai segmen aku ni..tapi pemenang yang terpilih adalah blog yang tercomel antara yang tercomel..wahhh hebak-hebak..kan??

Adoiii..membebel panjang pulak aku yew...sebelum aku umumkan pemenang ni..aku nak mintak maaf banyak-banyak sekiranya blog yang aku pilih ni membuatkan ada sesetengah blogger yang join tak puas hati..maaf yew..aku pom manusia biasa..huu*tapi bukan pilih kasih taw*

Pemenang dipilih berdasarkan blog yang comel...kemas..dan cepat loading..tapi ciri utama ialah comel taw!!jadi blog yang jadi pemenang ni semue comel di mata aku...jom kita tengok siapa yang menang....

PEMENANG CONTEST BLOG COMEL

Pemenang 1: http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel-by-nabila-biela.html
Bedak arab+ Celak arab*sila tuntut hadiah kat sini*

Pemenang 2: http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel-by-nabila-biela.html
Satu Set Krim kologen*sila tuntut hadiah kat SINI*

Pemenang 3: http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html
Bedak Arab*sila tuntut hadiah kat sini*

Pemenang 4: http://numiraira99.blogspot.com/2013/02/contest-bog-comel.html
Bedak Arab*sila tuntut hadiah kat sini*

Pemenang 5: http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/03/contest-blog-comel.html
Celak Arab*sila tuntut hadiah kat sini*

Pemenang 6: http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/contest-blog-comel.html
Celak Arab*sila tuntut hadiah kat sini*

Saguhati*aku sendiri akan review blog korang*

http://simplesyara.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html
http://maisarahmyblog.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html
http://mylifeisalwayssimple.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Bagi yang menang aku ucapkan tahniah..dan yang tak menang jangan bimbang..nanti aku akan buat segmen lagi best dan hadiah pom meletup..jangan marah-marah taw..hehe..owh ye...bagi yang menang sila PM kat link aku bagi tuh untuk tuntut hadiah yew..dan sila nyatakan:

PEMENANG NO BERAPA
HADIAH APA
NAMA PENUH
ALAMAT
NO TEL

p/s: pesanan penaja..tuntut hadiah dalam masa dua minggu sahaja..kalau lambat sangat hadiah tu akan cancel


22 comments

10 March 2013 at 03:38

Tahniah kepade yang menang.... Saya tak menang heee tapi takpe... Diorang layak menang... :-)

10 March 2013 at 03:42

tahniah semua :)

10 March 2013 at 03:43

Wah..tahniah2.. Tahniah buat semua pemenang.. Memang semua comel2.. Tahniah kak dysha. heee. ^___^

10 March 2013 at 03:56

alhamdulillah. terima kasih. dah pm :)

10 March 2013 at 03:59

Tahniah smmua :)

10 March 2013 at 04:01

Tahniah :)

10 March 2013 at 04:13

Tahniah kepada pemenang. :)

10 March 2013 at 04:19

tahniah yg menang... kenape paly tak join contest ni? huhuhu

10 March 2013 at 04:25

tahniah niera dan smua pmng :)

10 March 2013 at 04:55

wahhh da umum ia.. thanks dear.. alhamdullilah pada biela dan sposor dan tahniah jugak pada semua yg menang :)

10 March 2013 at 05:06

tahniah :D

10 March 2013 at 05:22

tahniah..saya takda rezeki..

10 March 2013 at 06:38

tahniah buat semua pemenang.. :)

10 March 2013 at 06:42

waahh . terima kasih :D saya tersenarai..

10 March 2013 at 06:44

congrats kepada pemenang :)

10 March 2013 at 07:17

Alhamdulillah menang :) thanks

10 March 2013 at 07:40

hehe. thankyou sebab pilih blog saya :))

10 March 2013 at 08:58

wah tahniah kepada para pemenang...:)

10 March 2013 at 10:39

tahniah kepada semua para pemenang... ^_^

10 March 2013 at 16:54

Tahniah kpd semua pemnang.. Dh agak dh x mng sbb blog sy bkn comel... Hehe

11 March 2013 at 18:11

Tahniah kepada semua pemenang.

14 March 2013 at 08:41

tahniah pada semua pemenang..;-)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^