Home » » Segmen-segmen Best Cuti Sekolah

Segmen-segmen Best Cuti Sekolah

!Assalamualaikum!

Sejak bermula cuti sekolah ni ramai blogger buat segmen kan?aku pom turut menganjurkan serta menjoinkan diri dalam segmen-segmen tersebut..hee..banyak jugak segmen yang aku join..buat adik-adik or blogger yang tak tahu nak join segmen apa..meh join segmen best-best yang aku join ni haa..jommm=)

Segmen Jom Pilih Hadiah

Ofkoslah promote segmen diri sendiri dulu..ye dak??kehkeh..sebenarnya nak tamatkan awal segmen ni sebab setakat ni dah 350 lebih blogger yang dah join..tapi disebabkan nak bagi peluang kat adik-adik yang bawu cuti sekolah ni...segmen diteruskan seperti biasa..siapa tak join lagi tuh meh join meh..ni linknya .http://www.nabilabiela.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

First Giveaway by Mizhani

Nak join segmen hadiah yang banyak lagi awesome...segmen nilah jawapannya..semuenya hadiah best-best dan buat aku tertarik untuk join...jom join!!link----http://www.nabilabiela.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Saya Nak T-shirt Blog

Owhh okay..yang ni memang aku suke sangat-sangat..sebab para pemenang akan dapat baju tshirt blog..dan di tshirt tu nanti boleh letak link blog kite..best kan??selain dapat pakai baju free dapat jugak promote blog kita ni haa..hihi..link----http://www.nabilabiela.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Birthday Giveaway Nur Alja

Blogger Alja ni bawu buat segmen..dah dapat ramai sponsor*jeles*..hehe..rugi sangat-sangat korang tak join...sebab...90 pemenang yang dicari!!haa banyak kan??tak kan lah tak tersangkut satu kowt dalam 90 tuh..mohhh join----http://www.nabilabiela.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Pertandingan Tagline Visonnaire

Okay, yang ni pulak segmen dari blogger femes hazwan..kenapa aku join sangat?sebab aku rasa tagline yang aku reka sedap jugak bunyinya..dan kalau tak menang hadiah pom tak apa..asalkan dapat direview blogger femes ni..sape tak nak kan..korang nak jugak?ni link-----http://www.nabilabiela.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

Giveaway by Ara Craft

Nak hadiah yang comey-comey tak?macam keychain, card hoder yang comey dan macam-macam lagilah hadiah yang comey...aku cop card hoder pink tuh..korang ambek yang lain ok??hehe...link---http://www.nabilabiela.com/2013/03/giveaway-by-ara-craft.html

Giveaway by Afie

Segmen terbaru dari Afie ni memang meletup hadiahnya..tak caye??meh tengok hadiahnya..Buttong Badge x5 | Felt hp case x2 | Keychain Felt Craft x7 | Bookmark x1 (mungkin akan ditambah kak shida) | Soft Toy x1 | Pakaian wanita x1 | Tony Moly x1 | J&J Losyen x1 | Elianto BB Cream x1 | Brooch Ribbon x5 | Dress x2 | Inner Neck x2 | Keronsang x2 | Blouse x1 | Blouse peplum tribal x1 | Topup rm10 x2 | Topup rm5 x12 | Miniture Pesawat x2 | Gelang x2.....banyak kan??link----http://www.nabilabiela.com/2013/03/gempak-giveaway-by-afie.html

Mini Giveaway Aisyah Humaira'

Siapa tak kenal blogger yang kian meningkat naik Aisyah Humaira' ni??hee..niera sedang buat segmen terbaru..bawu 2 hari dilancarkan dah 100 orang join..mana taknya..hadiahnya banyak sangat...mehla join----http://www.nabilabiela.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

Tu jew kowt segmen yang best aku join..ada yang aku tertinggal eh??bagi link kat komen yew..nati aku join sekali segmen korang tuh..hee..sejak dua menjak ni giler segmen betoll aku ni..hahaha..

p/s: malas buat assgment ni sebenarnya*xde mood*..huuu

4 comments

24 March 2013 at 10:20

jom join :))
http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/03/segmen-waiting-for-birthday-by-farsya.html

24 March 2013 at 10:30

Wah, saya dah tak sabar nak buat segmen pertama saya! Ada benda percuma yang akan saya hadiahkan buat semua, nantikan! ^___^

24 March 2013 at 16:34

Join jom! :)
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/03/rainbow-segmen.html

24 March 2013 at 17:50

wahhh, bnyk nya segemen. Dah lama tak join. hihihi.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^