Home » » Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com




Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.



Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....


p/s: akak mia..sowi..saya tak join google plus tuh...hehe..mohon diterima^^

52 comments

8 March 2013 at 17:44

Saya join :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

8 March 2013 at 17:53

selamat bersegmen biela...akak pun join... ^_^

8 March 2013 at 17:56

dah join juga!!

selamat bersegmen biela... ^_^

8 March 2013 at 18:58

selamat bersegmen..meh join contest klo sudi..

8 March 2013 at 21:49

dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

jemput singgah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

8 March 2013 at 22:57

Selamat bersegmen..saya pun dah join. ^__^

8 March 2013 at 23:48

moga terpilih untuk jadi pemenang..

ciklaili.com pun join juga :)

9 March 2013 at 02:18

DARI SEGMEN SAMA :)
already follow here~
http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

9 March 2013 at 05:45

As salam dear, dr segmen yg sama, jalan2 sini.
already follow here :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

9 March 2013 at 06:12

Selamat bersegmen ya, Nabila
Ibu singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

9 March 2013 at 07:05

Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

9 March 2013 at 07:18

BW, selamat bersegmen & follow

http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

9 March 2013 at 07:38

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

9 March 2013 at 21:09

weeee, datang dari segmen yg same. selamat bersegmen ^___^

9 March 2013 at 22:36

DARI SEGMEN SAMA :)
Dah follow sini~
Jangan lupa follow saya balik k~

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

9 March 2013 at 23:03

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

10 March 2013 at 04:22

singgah dari segmen sama..
done follow sini.. :)
jemput singgah..

http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

10 March 2013 at 04:42

selamat bersegmen ye awak
http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

10 March 2013 at 09:36

dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah blog sy :)
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

10 March 2013 at 20:06

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #1742

10 March 2013 at 20:07

done here yop/yong
http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

10 March 2013 at 22:57

follow sini juga :)

10 March 2013 at 23:18

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

11 March 2013 at 01:19

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

11 March 2013 at 01:47

haii :)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

11 March 2013 at 04:28

datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

11 March 2013 at 05:46

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

11 March 2013 at 08:58

Salam perkenalan,

Kunjung mengunjung amalan mmulia...
Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

12 March 2013 at 08:11

Salam..

Kalau sudi joinlah Segmen : Tambah Follower Sambil Berkenalan by blog KSPJ ni

12 March 2013 at 08:38

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

12 March 2013 at 10:11

Salam perkenalan Ummi datang singgah sini ye :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

13 March 2013 at 05:36

singgah dan terjah dr segmen yg sama ^^

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

13 March 2013 at 21:34

Selamat bersegmen! :D

13 March 2013 at 22:06

hi bw & follow sini dr segmen sama
http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

13 March 2013 at 22:11

dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

14 March 2013 at 00:06

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

14 March 2013 at 01:57

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

14 March 2013 at 20:20

mselim3 ziarah sini datang dari segmen yang sama...dah lama follow sini.

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

14 March 2013 at 20:21

datang singgah sini dari segmen yg sama...


http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

14 March 2013 at 22:49

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

15 March 2013 at 00:10

dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

15 March 2013 at 12:19

Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
..

15 March 2013 at 19:46

shad singgah sini.. already follow here :)
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

16 March 2013 at 11:18

follow sini, follow back yer ;)
http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

18 March 2013 at 17:38

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #1914..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

18 March 2013 at 19:12

salam perkenalan :)

Singgah sini dari segmen yg sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

#1915

19 March 2013 at 19:51

dari segmen sama ^^
http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Jom join GA gempak yana

20 March 2013 at 01:33

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

20 March 2013 at 08:58

Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

HAPPY BLOGGING :)

20 March 2013 at 10:42

singgah dari segmen yg sama..
salam perkenalan..:D

19 April 2013 at 00:42

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^