Home » , » SEGMEN: DIRIKU ISTIMEWA

SEGMEN: DIRIKU ISTIMEWA


Dalam hidup kita ni..kita selalu mencari kelemahan diri kita kan?kita jarang sangat tanya diri sendiri apa keistimewaan yang kita ada sebenarnya. Segmen "Diriku Istimewa" ni amat menarik perhatian aku..yela..bila lagi nak puji diri sendirik kan?kehkeh

Malas nak membebel panjang macam mak senah serta mak joyah..sebenarnya banyak jugaklah keistimewaan yang ada pada aku ni haa..tapi dalam entry kali cukuplah aku bagitau yang meletup-letup jew pasal aku yew?hahaha*perasaannn yang melampau*..

Keistimewaan yang jelas ternyata yang ada pada aku ialah kecomelan yang tak ada tandingannya lagi..kehkeh..boleh katakan ramailah yang cakap aku ni comey..cun..lawa..lagi cute..oppss..walaupun semue tuh dalam mimpi aku..tapi aku amat hargai pujian mereka..bahahaha

Eh ada lagi..aku ni kuat makan taw..tapi berat tak naik-naik..entah kenapa aku pom tak tahu...makan banyak berat tak naik..hebakk lah tuh kan??okay..diharap ini pom satu keistimewaan yang tak ada pada orang lain tapi ade pada aku..hihi

Lastly..aku rasa aku istimewa sebab aku ni bakal kaunselor..insyaAllah kaunselor bloggerlah aku nanti..hee*yang ni ciyes sikit*..bakal jadi doktor hatilah aku nanti..nanti kalau korang ada apa-apa nak kongsi..just kongsi ngan aku yew..aku sedia membantu..free bagi blogger macam korang..kehkeh

malu nak tampal gambar sorang-sorang*jangan marah yew piqah*

p/s: semua orang ade keistimewaan sendiri..apa lagik..jomlah promote diri sendirik jugak..cam aku ni haa*tonyoh header untuk join sekaki*

11 comments

4 March 2013 at 05:48

kehkeh..kelakor segmen ni. Nak join juga lah..hehe.. Memang nabila comel pung.. Cantik dan menarik..hehe. Waa..bestlah makan banyak tak naik. Saya pula susah naik, susah nak turun..hoho. Nak nasihat dari cik kaunselor lah boleh. ^___^

4 March 2013 at 05:58

boleh3..freee 4 blogger..haha

4 March 2013 at 06:50

Selamat bersegmen =]

4 March 2013 at 07:41

Macam menarik je segmen ni, tapi kalau saya buat entri nanti mesti terkeluar segala ayat-ayat memuja-muji diri sendiri. Hehehe. :D

4 March 2013 at 07:51

Selamat bersegmen Biela.. kiranya Biela tolong gantikan iha jugak la utk jadi kaunselor, hee~ harap dapat jadi kaunselor blog yg berjaya.. :)

4 March 2013 at 08:03

hehe mmg setuju yg bab comel tu...:P

4 March 2013 at 09:05

selamat bersegmen biela comel... ^_^

6 March 2013 at 06:49

shad fly dri segmen yang sama...
wah, bakal caunselor..

6 March 2013 at 08:55

Wow ! memang tabik la makan xnaik2 berat badan .. nanak jugakk ! hehee.. dri segmen yg sama .. Dah follow http://dayahdanish.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html
follow and komen balik?

12 March 2013 at 06:52

hahaha..nice entry biela :)

12 March 2013 at 19:53

kak biela,nce blog..and,dpt tau sgmen ni dr blog kak biela tau..jemput sggah blog ira..dah fllow akak lme dh..=)

http://bakaljenazah94.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^