Home » » Review+Bloglist 3 Blog Bertuah

Review+Bloglist 3 Blog Bertuah



Kepenatan yang melanda diri hari ni tak menghalang aku untuk update entry sebab terlalu gilakan blog*adoii*..hehe..aku nak buat contest kecik malam ni, dan hadiahnya 3 bloglist dan 3 review blog*ni jew yang mampu*..huu

Syaratnya senang sangat..jom tengok syarat-syaratnya:

Tak payah buat entry atau follow atau like aku..korang just share entry aku pasal losyen Felinna kat SINI di FB korang* ade butang send kat bawah entry felinna tuh*..tak kisah lah kat wall korang ke or kat group korang*tolong jujur ea^^*..dan last sekali tinggalkan link blog korang di komen entry ni ok?

Pemenang akan diumumkan malam ni jugak*rand0m*..maknanya segmen ni tamat malam ni taw..pukul 11 akan tamat^____^

p/s: senang jew kan?tolonglah share entry Felinna tu yew..hehe*mood berniaga sekarang nih*..kehkeh

13 comments

1 March 2013 at 05:18

Woww..ada segmen..nak lah..hehe.

www.ainizakaria.my

1 March 2013 at 05:20

wahhh dah tukar dot com ??

nk join jgk..www.akupenghibur.com

1 March 2013 at 05:34

wah nak join jugak ni :)

http://amad-jalanan.blogspot.com

AA share guna fb adik nama asyraf bin ayob ok :)

1 March 2013 at 05:35

http://sayhyeanis.blogspot.com/

1 March 2013 at 05:35

done :)

http://anisforeveralone.blogspot.com/

1 March 2013 at 05:38

Heheh :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/

1 March 2013 at 06:21

Nak join!!! :D
http://hanaadaud.blogspot.com/

1 March 2013 at 06:22

http://teenagersareawesome.blogspot.com/

1 March 2013 at 06:24

http://huseinrider.blogspot.com
moga berjaya dlm bisnes

1 March 2013 at 06:26

http://kitaberbezahati.blogspot.com/

saya join kak nabiela :)

1 March 2013 at 06:38

http://www.aisyahhumaira.com/

1 March 2013 at 07:33

TAK SEMPAT NAK JOIN...HUHU

takdak rezeki, alang2 nak jemput la nabila join mini ga saya

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

jom join ;-)

1 March 2013 at 08:24

by the time kakak sampai sini dah tamat pun...he he he...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^