Home » » Review Blog: Pemenang Review+Bloglist 3 Blog Bertuah

Review Blog: Pemenang Review+Bloglist 3 Blog Bertuah



BABY MONSTER


Blog babymonster nama dibeli..empunya blognya anis, comey sekali..kalau tak caye pergilah tengok sendiri..kehkeh..para peminat kpop bolehlah cuci-cuci mata tengok korean boys kat blog anis ni haa....blog dia ringan dan cute sesangat^^


AINI ZAKARIA


Mule-mule masuk bloh aini ni..aku tergamam jap..yela..comey betol blog dia..jelesss sesangat..hee..edit sendiri yew aini?kalau edit sendiri bolehlah buka tempahan..walaupom ringkas tapi comey..ohh lupa nak bagitau..aini ni suke komen kat blog aku dan kat blog orang jugak taw..rugi korang tak follow aini..kalau follow nanti..dia kompem akan komen kat blog korang jugak..kan aini kan?*membodek jap*...hii

DIARY MIMO


Kalau blog anis tadi peminat kpop...ni yaya pulak peminat running man..fuhh..kita samalah yaya..hee..akulah peminat running man tegar..aku rasa yaya ni newbie kan?so, kamu,kamu, dan kamu..jomlah support blog yaya ni..followlah sekali tanda support..kita semuakan kawan^____^

p/s: jom-jom usha blog diorang*tekan setiap header untuk terjah*



5 comments

comel2 semua :)

1 March 2013 at 20:54

waa lari22 man hehe :) suka jgk tgk tu..dgr kata ada jakican masuk jgk runing man tu hehe tak tgk lagi part tu

1 March 2013 at 21:03

Terima kasih sebab review..betul2..hehe. InsyaAllah. ^___^ Waa..saya di apit oleh peminat kpop dan running man..Saya pun peminatnya tapi malas nak tunjuk..hehe. Laptop penuh korea.

2 March 2013 at 01:30

terima kasih sudi review blog ani . hehehew running man pun anis minat jugak :)

2 March 2013 at 08:00

tahniah kepada mereka yg direview tu....:)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^