Home » » Review 3 Blog Comel Yang Bertuah

Review 3 Blog Comel Yang Bertuah


Masih ingat contest blog comel aku yang lepas? kat bawah ni lah antara 3 blog yang comel di pandangan mata aku..simple tapi comel sesangat..dan yang penting blog diorang cepat loading...super duper comel lah..tanyalah diorang nak buat camne nak jadikan blog korang comel jugak okay??jom terjah mereka jom!

SIMPLE SYARA


BINGKISAN HATI



ALIA ERFANI


p/s: malas citer banyak sebab nak suruh korang tengok sendiri kecomelan blog mereka..hee*tekan header untuk serbu*

12 comments

15 March 2013 at 03:19

huuu jeles nya nina dieorg direview . tp blog nina tak comel pula :'(

15 March 2013 at 03:22

terima kasih sebab review :)*hembus hingus *

15 March 2013 at 03:24

comey nye header dorang.=)
rugila saya xjoin contest tu =(
xtau pun.
mcm la blog saya comel

15 March 2013 at 03:29

Alaa... Syoknye diorang... Blog diorang comel... Tak macam dina huhu

Sorila buat drama petang pulak kat sini hahaha...

15 March 2013 at 03:34

@Mazelina Zaini
ala jgnlah ckp cmtu nina..semue blog ade keistimewaan masng2

15 March 2013 at 03:34

@Nur Irdina
haha..blog awk pom comel ape

15 March 2013 at 07:25

jelesnya,,blog diorang direview,,comel plak tu..huhu

15 March 2013 at 22:12

yg ketiga tuh comel siott..>.<

15 March 2013 at 22:17

comelnya blog mereka.. kawai!!

15 March 2013 at 22:17

comelnya blog mereka.. kawai!!

20 March 2013 at 09:10

terima kasih^^ hehe

22 March 2013 at 09:04

time kasih byk2 ! alhamdulillah x sangka menang jugak ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^