Home » » Ranking Blog Bawah 1000!

Ranking Blog Bawah 1000!

!Assalamualaikum!


Yeahh..tersangat hepy hari ni walaupom ade jugak yang sedih hari ni..ape pom nak citer yang hepy-hepy je dengan korang semua. Alhamdullilah sejak blog aku bertukar domain ranking di alexa makin baik..dan yang paling menggembirakan aku ranking blog aku di Malaysia dibawah 1000!

Dah lama jugak tunggu ranking ni..yela..susah jugak nak dapat ranking yang elok ni kan..sentiasa kena update entry dan pandai tarik minat pembaca. Sejak dua menjak ni pageviews blog makin meningkat, sebab tu kowt ranking makin okay=)

Terima kasih buat kawan-kawan blogger yang sering support blog aku ni dari blog comey-comeyblog dulu hinggalah dah bertukar kepada nabilabiela.com pada hari ni..aku ucapkan ribuan terima kasih..tanpa korang tiada maknanya blog aku ni haa*pinjam ayat artis jap*..hehe

p/s: ranking blog dunia 313, 289..ranking di Malaysia 978...insyaAllah boleh tingkatkan lagi..ehh..korang pom bolehlah=)



12 comments

27 March 2013 at 03:13

tahniah, hehehe.. paly tngok gak entri2 yang nabila, ciri2 entri tu sesuai ngan SEO, antara sb rank alexa ngan pageview mngkat :)

27 March 2013 at 03:15

tahniah. tingkatkan usaha lagi. go go chayyok!!!

27 March 2013 at 03:17

@Paly
TQ paly..blog paly pom best gak..hee=)

27 March 2013 at 03:20

tahniah biela :)

27 March 2013 at 03:28

tahniah akak :D

27 March 2013 at 03:50

Wah Bestnya :D . Heheheh :') .. Tukar Domain bayar mahal tak ?

27 March 2013 at 04:05

Thaniah buat nabila ranking ..
Tingkatkan Usahakan lagi .. ^__^

27 March 2013 at 04:23

tahniah akak :D Hana pun teringin nak tukar domain gak.. tapi nanti dulu kot :) hehe.. esklusif untuk kita je

27 March 2013 at 04:24

assalamualaikum nabila...tahniah2 yer...;)

27 March 2013 at 04:48

tahniah nabila
peningkatan yg memberangsangkan

27 March 2013 at 07:20

tahniah... :)

27 March 2013 at 10:46

wah sudah bawah 1000...tahniah ye biela... :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^