Home » » Perhatian Untuk Semua Rakyat Malaysia!

Perhatian Untuk Semua Rakyat Malaysia!



!Assalamualaikum!

Ada orang yang menerima panggilan dari +375602605281, +37127913091 atau sebarang nombor yang bermula dengan +375 atau +371 atau 081, hanya satu deringan dan terus putus dengan meninggalkan pesanan "missed call". 

JANGAN JAWAB ATAU CALL BALIK NOMBOR-NOMBOR TERSEBUT.

Jika anda membuat panggilan semula ke nombor tersebut, anda akan dicas sebanyak $15-$30, dan semua senarai contact akan disalin dalam masa 3 saat. 
Jika anda mempunyai maklumat akaun bank dalam telefon pintar anda, mereka boleh menyalinnya. 

Kod +375 dari Belarus dan kod +371 dari Latvia. 

SUMBER:FB

p/s: senang-senang jew nak curik duit sekarang ni yew..T___T

10 comments

9 March 2013 at 21:59

thankz share bende ni :) yaya baru tau

9 March 2013 at 22:30

ee, seram saya dengar.. Guna hp pn dpt curik duit and contact.

9 March 2013 at 22:34

Hi,jom join segmen Ayna? ^^
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-exchange-banner-and-link-by.html

9 March 2013 at 23:24

Jahat betol dorang ni. Huhu. Thanks atas infonya. :)

10 March 2013 at 00:23

tq dear..share info pntg ni....mcm2 zmn skrg ni kn dear...manusia semakin bijak..

10 March 2013 at 00:51

pernah terbaca di fb.. btw,thanks sbb ingatkan :)

10 March 2013 at 01:53

mohon share ye ? :)

10 March 2013 at 01:57

@Syalyn Asmira
ok^^

10 March 2013 at 03:27

Betul..jangan angkat..Dulu2 pun dah ada benda macam ni..lepas tu hilang..sekarang timbul balik.

10 March 2013 at 09:00

kena berhati2 lepas ni...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^