Home » , , » Peningkatan pageviews yang mendadak!

Peningkatan pageviews yang mendadak!

!Assalamualaikum!

Semenjak pelancaran Segmen Jom Pilih Hadiah dua hari lepas..pageviews blog aku naik mendadak..mana tak nya...baru sehari lancar dah 100 orang yang join...terima kasih sebab support segmen aku yang terbaru ni..hee..best sangat hadiahnya ya? sebab sekarang dah 240 orang yang join..excited jap.

Semalam masa pageviews naik mendadak sempat jugak printscreen..nak buat kenang-kenangan*poyo*..haha..selama ni dalam 1000-2000 jew..tapi semalam 5000 kowt...dua hari dapat 5000 ke atas..dan sekarang baru 2000..hee..okaylah tu kan?

PAGEVIEWS SEMALAM


Ramai yang tanya kenapa ramai sangat yang join segmen aku? aku pom tak tahu nak cakap camne...tapi kemungkinan besar disebabkan pertolongan PINGJE.ORG serta hadiah yang best lagi power rangers..hehe..sebelum ni aku ade buat TIPS MENGANJURKAN SEGMEN..silalah tengok-tengok apa tips yang aku buat sebelum menjalankan segmen..insyaAllah segmen korang akan ramai peserta nanti.

Owhh yew...sebelum aku terlupa..aku nak buat pengumuman sikit kat peserta yang join segmen jom pilih hadiah ni..peserta dahlebih 200 orang jadi aku dah dapat sponsor baru dan hadiah yang menarik iaitu mask dan baju tshirt muslimah..jadi mintak korang bagi kerjasama like dua pages kat bawah ni yew..sebab sesiapa yang tak like tak akan dapat hadiah tersebut*sponsor sendiri akan cek*..tolong jujur okay?=)






p/s: terima kasih semua sebab support segmen aku tuh..kalau lambat update senarai peserta maaf yew..lately busy sikit^___^

21 comments

18 March 2013 at 08:28

wow..tahniah akak!! :)

18 March 2013 at 08:29

tahniah !!!!!

18 March 2013 at 08:38

Wow!!! Tahniah ...
keyword awak ampuh !!!

18 March 2013 at 09:09

Wah.banyaknye..boleh pitam melihat pv tu..hehe... pape pun sy dah like 2 page tu ye.. :)..

By JR

18 March 2013 at 09:33

wah 6K sehari...

18 March 2013 at 09:49

occay2 dah like... biela..congrats atas kenaikan pageviews itu... ^_^

18 March 2013 at 10:08

Alhamdulilah... Tahniah.. ^_^

18 March 2013 at 11:27

tahniah biela...hehe

18 March 2013 at 12:24

wah...best gila..hehehe. dah lama tak merasa pageview gila2 banyak ni..hehhee

18 March 2013 at 16:25

terrrbaikk la biela ! :D tenkiuu ^^

18 March 2013 at 18:12

waaaah, congratss. :D

18 March 2013 at 19:45

salam
BW here =)
done following you...
jemput singgah ke blog sy juga =)

18 March 2013 at 19:49

wah tahniah

18 March 2013 at 20:08

suka sangat ramai kawan....
saya dah like...

19 March 2013 at 04:51

tahniah nabila.. :)

19 March 2013 at 09:00

bagi amal tinggi sangat2 :)
tahniah

20 March 2013 at 00:12

xpernah dpt bnyak tu..hohoho.. da like da.. gud luck biela

20 March 2013 at 05:31

Wah dasatnya PV...nak join gak la.

20 March 2013 at 18:17

Wah..banyak tu..tahniah.. ^___^

20 March 2013 at 18:18

Wah..banyak tu..tahniah.. ^___^

31 March 2013 at 10:31

hadiah dia sangat ohsemm!!so nia dgn rela hatinya join.ehehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^