Home » » Pencarian Sponsor Dibuka

Pencarian Sponsor Dibuka



Di pagi buta ni, aku tiba-tiba rasa nak buat segmen lagi..hee..entahla...seronok pulak buat segmen ni..seperti yang korang tahu, aku memang dah banyak kali buat segmen kan?macam-macam segmen dah aku buat..hurmm tapi kali ni tengah cari idea nak buat segmen apa..tapi sebelum tu kenalah cari sponser dulu..ye dak??

Segmen yang aku nak buat ni tak memerlukan ramai sponser..tapi memerlukan banyak hadiah..eh camne tuh??camni..aku sedang cari sponser yang boleh sponser banyak hadiah..sebab??sebabnya aku nak senangkan blogger yang join untuk follow syarat segmen tuh nanti...huu..korang fahamkan??

SYARAT SPONSER

Jadi...untuk segmen ni, aku akan pilih sponser yang boleh sponser banyak hadiah dan hadiah yang best-best sahaja akan diterima macam topup ke, dress ke, baju tshirt ke..dan apa-apa sahajalah yang best..hadiah seperti bloglist, review blog or apa-apa pasal hadiah mengaitkan blog tak diterima..hehe..sebab? sebabnya aku nak hadiah yang meletup-letup sahaja..maaf yew..T___T

Bagi yang nak sponser bolehlah PM aku kat SINI...sila nyatakan apa yang nak disponser dan syaratnya sekali ok?? aku just pilih 5 sponser untuk segmen ni..dan 5 sponser tu akan diumumkan nanti....jadi bukan semua terpilih tau...SIAPA SPONSER HADIAH YANG BANYAK DAN BEST SAHAJA YANG AKAN TERPILH.^_____^

Jangan risau..siapa yang jadi sponser insyaAllah follower diorang akan bertambah dan like di pages FB pom akan meningkat. Alhamdulillah setakat ni segmen yang aku anjurkan melebihi 100 orang peserta yang join..contoh segmen NI dan segmen NI..jadi berbaloilah korang jadi sponser kan?jadi apa lagi..cepat-cepat PM aku kat pages FB aku kat SINI eh...terikh tamat pencarian ni pada 16/3 ni..

p/s: jom-jom jadi sponsor..tak rugi pom..untung adelah..kehkeh




14 comments

10 March 2013 at 10:19

good luck yee kak nabila :)

10 March 2013 at 10:21

@Aina Areen
tq aina...^^

10 March 2013 at 10:44

gud lux budak omey

10 March 2013 at 10:54

saya boleh sponsor topup contact fb disini https://www.facebook.com/amirazman92?ref=tn_tnmn

10 March 2013 at 11:33

Good luck ^^

10 March 2013 at 16:04

menarik :)

10 March 2013 at 20:16

tak tahu nak sponsor apa? hehehe

10 March 2013 at 21:49

mg cpt dpt sponser...

10 March 2013 at 22:05

hahaa,, nak menjoinkan diri shaja ;) hehee

11 March 2013 at 01:26

Wah..menarik ni. Kalau top up boleh kan. Semoga berjaya. ^__^

11 March 2013 at 05:44

mcm nak.. tp insyallah akak pm biela ea

11 March 2013 at 08:02

tahniah blog kamu tersenarai Pemenang Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com

11 March 2013 at 09:40

wah akan ada segmen anjuran biela lg...mcm menarik tu...

14 March 2013 at 18:43

Da pm

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^