Home » » Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

!Assalamualaikum!


Blogger femes memes Fiz Graphic sedang mencari bloglist untuk bulan April. Aku tak ketinggalan untuk join sekali..ermm tapi segan jugak nak citer pasal kelebihan blog ni yew..hee..tapi tak apa..aku cuba promote blog aku abis-abisan ye Fiz...hahaha

Blog aku ni tak adalah seglamor blog Fiz lagi cuma aku syukur sebab ranking blog aku dah dibawah 1000 di Malaysia..di dunia tuh masih ratusan ribu lagilah..tapi okaylah kan untuk blog aku yang baru berumur 11 bulan ni kan??*bajet sikit disini*

Blog aku jugak banyak mengupdate isu semasa dan isu sekeliling yang bagi aku patot aku kongsikan di blog.  aku jugak banyak update pasal diri aku sendiri. Aku jugak ada buat tip-tip dan petua bagi pembaca blog aku ni dan buat blogger baru.

Berapa kerap update blog??huisshh soalan cepu mas tuh..setiap hari wajib aku update blog..sekurang-kurangnya satu entry..tu sekurang-kurangnya..kalau yang paling banyak aku boleh update 5 entry atau lebih tengok atas masa jugaklah.

p/s: arap kali ni dapat jadi bloglist fiz, sebab ari tu kecewa jugak sebab tak terpilih..huhu*ayat sadess*..hiii

6 comments

28 March 2013 at 10:57

all the best biela... ^_^

28 March 2013 at 20:32

good luck semoga terpilih...

29 March 2013 at 00:15

Good luck sweetie! ^___^

29 March 2013 at 03:35

Salam kenal dr segmen yang sama..
:)
~~

29 March 2013 at 07:17

hehehe..insyaAllah..semoga berjaya. ^__^

2 April 2013 at 07:00

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^