Home » » Pemenang Review+Bloglist 3 Blog Bertuah

Pemenang Review+Bloglist 3 Blog Bertuah



Nama pom segmen sekejap*sejam setengah jew kot*..mestilah sikit jew yang join kan?hee..maaflah sesiapa yang tak sempat nak join segmen NI..lagipom saje jew buat segmen ni..sebab rasa macam nak review blog orang jew malam ni...dan tahniah pada yang menang...give a big clap=)

Bloglist
1) www.akupenghibur.com
2) http://amad-jalanan.blogspot.com
3) http://sayhyeanis.blogspot.com/

Review Blog
4) http://anisforeveralone.blogspot.com/
5) www.ainizakaria.my
6) http://kitaberbezahati.blogspot.com/

Tahniah buat yang menang..mintak maaf sangat-sangat pada yang tak menang..huu..semuanya aku cabut undi taw...tak ade perangai blogger pilih kasih..heee...^____^

p/s: segmen untuk suke-suke jew ni..nak berniaga sangatlah katekan

8 comments

1 March 2013 at 07:42

Waa...ada rezeki saya tersangkut di situ. terima kasih..sayang nabila..hehe. Tahniah juga pada semua pemenang. ^___^

1 March 2013 at 07:54

Tahniah ~

1 March 2013 at 07:56

Jemput la join my 1st segmen plak yek...hehe...

http://eikorina.blogspot.com

1 March 2013 at 08:04

tahniah buat mereka yang menang.. ^_^

1 March 2013 at 08:04

tahniah buat mereka yang menang.. ^_^

1 March 2013 at 11:46

tahniah kepada para pemenang...:)

1 March 2013 at 15:48

hehe menang :) tahniah semua :D

1 March 2013 at 23:13

terima kasih :)alhmdulilah

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^