Home » » Pasang Iklan Dengan Percuma

Pasang Iklan Dengan Percuma

!Assalamualaikum!



Aku yakin dan percaya, sebaik sahaja entry ni dipublish, ramai yang cepat datang blog aku ni nak baca tentang pasang iklan dengan percuma ni kan??yela...yang free ni selalu cepat jew abis...bahahaha...macam pisang goreng panas tuh.

Eh-eh jangan salah sangka...pasang iklan percuma ni bukan dalam blog aku ni..*iklan dalam blog aku berbayar*..kehkeh...tapi....tapi....ada satu blog yang kita boleh pasang iklan dengan percuma taw!!excited tak?heee...dahla tak payah bayar..daftar pom tak payah..korang just iklankan barang yang korang nak jual dalam blog tuh.

Blog apakah yang baik sangat tuh kan??ni lah yang aku nak share ni.....BLOG IKLAN PERCUMA lah..nama pom blog iklan percuma..kompemlah letak iklan pom percuma..korang letaklah banyak mana pom iklan korang nak letak..semua percuma taw!!

Dah-dah..malas pulak nak membebel panjang..korang terus jew pergi ke blog ni yew:

BLOG IKLAN PERCUMA

p/s: aku baru jew iklankan losyen felinna aku jual..korang bile lagi??heee^^

7 comments

7 March 2013 at 22:10

memang bagus kak iklan percuma..nie nak join nie...heehe..(^_^)

7 March 2013 at 22:12

@Eyma su
kan?kan?hehe..cepat2 gi pasang...hehe

7 March 2013 at 22:26

hahaha...iklan cik akak tak reti..hihi

7 March 2013 at 23:39

Oh, sendiri tak ada banner iklan. Tak bolehlah nak pasang iklan percuma. Melepas! T____T

besnya.. nak try la ne

8 March 2013 at 04:35

Nak juga lah..hebat ni.

8 March 2013 at 07:54

mcm menarik je tu...hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^