Home » » Nak Bibir Cantik??Pakailah Lips Abuse Tint

Nak Bibir Cantik??Pakailah Lips Abuse Tint



Sekarang ni ramai dah yang guna Lips Tint ni...apa tuh lips tint? lips tint ni macam gincu jugak cuma dia ni cecair..dan bila letak kat bibir memang cun abislah...cantik sesangat..aku pom guna taw.

Bau abuse tint ni pom wangi...masa pakai tu tak rasa melekit pom..sebab kulit bibir kita akan serap cecair ni....sesuai sangat bagi yang tak suka pakai lipstik sebab rasa melekit...abuse tint jawapan yang tepat!cara pakai pom senang dan cepat.

aku pom pakai abuse tint ni haaa..aku pakai no 12=)


Sesiapa yang berminat nak beli lips abuse tint ni..bolehlah pilih warna apa dan berapa korang nak beli yew..harga kat pasaran RM10..tapi aku jual RM8 jew..bagi yang nak beli borong pom dialu-alukan..harga special untuk belian borong!!

PILIHLAH NAK NO BERAPA*cepat-cepat pilih..hihi*



p/s: kalau nak order PM sy kat SINI okay?*selamat memilih yang cute mute*

13 comments

3 March 2013 at 06:03

singgah sini :)

http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/03/promosi-lips-abuse-tint-dari-blog.html

3 March 2013 at 06:06

Wah, dah jadi jurujual dh dye.. Hihi.. Selamat berbisnes =]

3 March 2013 at 06:18

Kasi free laa ;D Hahaa..

3 March 2013 at 06:37

hehe lahir tahun 92 jgk ke? hihi kalau macam tu sama la 21 maaf silap tadi hihi

3 March 2013 at 07:00

Cantiklah hasil dia..Saya tak suka pakai lipstik..boleh lah survey ni. Nanti kita tengok2 ye.

3 March 2013 at 07:41

@ANa Ahmad
opss..sy 91...haha

3 March 2013 at 07:45

@Vee Lea
tak cukup bjet nk bg free..hehe

3 March 2013 at 07:56

Klu kt pasaran juai kt mane ye?
Saje nk cubA...:)

3 March 2013 at 08:00

@QasehSuci
kalau nak..PM sy kat Fb ok?

3 March 2013 at 18:05

rasa tertipu pulak.. sebab beli dgn kawan rm30 =___= haha. tp satisfied cuma mahal gila saya beli (T_____________T) pfffttt..

3 March 2013 at 20:53

teringin nak cuberr

Anonymous
18 July 2013 at 16:21

sy menjual lip tint dgn hrga yg lbh murah. rm7 sbtol. sila msg 0145416803 bg mreka yg brminat.lg byk,dpt lg murah.tQ.

31 August 2013 at 01:56

Lip tint obuse harga borong hubungi 0135000175

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^