Home » » Losyen Felinna Tiruan??

Losyen Felinna Tiruan??



Losyen Felinna ni makin femes sejak dua menjak ni kan..yela..siapa tak nak jadi kurus slim...heee..tapi berhati-hati semasa membeli losyen felinna ni..ada pihak yang tak bertanggungjwab menjual losyen Felinna tiruan!!

Terkejut jugak aku masa baca pasal losyen Felinna tiruan ni haa...sebab aku pom ade jual jugak..alhamdulillah yang aku jual yang original..banyak perbezaannya antara losyen Felinna yang palsu dengan original ni taw..meh kita tengok meh..


TULISAN BELAKANG BOTOL


WARNA TULISAN

WARNA LOSYEN


COP TM


Bahaya betol kan kalau kita tersilap beli yang palsu...dahla tak menjadi ade kesan tak elok lagi...jadi untuk langkah berjaga-jaga.selidiklah dulu sebelum membeli apa-apa barang di luar sana..owhh ye lupa nak bagitau..bagi mereka yang ingin membeli losyen Felinna yang original, bolehlah beli dengan saya kat SINI eh..hehe...saya jual RM55 jew*murah kan?*..cepat-cepat sebelum habis.

p/s: untuk maklumat lebih lanjut pasal Felinna tiruan ni boleh baca SINI okay?^______________^



12 comments

9 March 2013 at 21:29

lelaki boleh pakai ke ?? ..alamak dh ada yang tiruan pula

9 March 2013 at 21:29

Macam-macam la org nk untung ni kan... Berkesan tak losyen ni utk buncit? Mcm berminat pula nk guna :)

http://hudamj.blogspot.com/2013/03/siakap-goreng-dengan-sos-butter.html?m=1

9 March 2013 at 21:31

@Aku Penghibur
semue boleh pakai..hehe..xkisah laki ke perempuan^^

9 March 2013 at 21:32

@HudaMJ
berkesanlah..utk buang semua lemak..brminat?PM kat Fb..hihi

9 March 2013 at 23:35

dah banyak dgr review psl felina product ni..hehe..nnti2 me ada duit nk beli..me order kat bella ja la.snng..huuh..dijamin kan..hehe

10 March 2013 at 03:33

Produk sekarang banyak yang tiruan kan..Kena hati2 ni.

10 March 2013 at 07:39

tiba-tiba g tgk felinna trus. hahaa.. tkut tiruan.. tp alhamdulillah. ori ;) bgus tips nie..

17 March 2013 at 05:42

tapi kenapa sis jual murah sgt? jauh beza dgn harga sebenar.. cousin saya kawan kak felina tu pun jual dgn harga rm75..

p/s: saya buat dropship losyenn felina nii, rm75 jgk.. ;)

17 March 2013 at 06:09

@Husna Humairah
xambek byk sgt untung dik...huhu

17 March 2013 at 06:09

@Husna Humairah
xambek byk sgt untung dik...huhu

3 January 2015 at 02:18

Ader stock lg ker??

3 January 2015 at 02:19

Ader jual lg ker???

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^