Home » » Korang Nak Hadiah Apa?

Korang Nak Hadiah Apa?



Alhamdullilah ramai betol yang nak jadi sponser untuk segmen aku yang akan datang..macam-macam brang yang diorang nak sponser..antaranya..dress, novel, topup dan macam-macam lagilah..sampai pening aku dibuatnya..huuu

Kadang-kadang aku rasa bersalah jugak kat orang yang sponser ni..yela..aku just nak 5 orang sponser jew..jadi yang selebihnya tu tak bolehlah jadi sponser..aku mintak maaf sangat-sangat..tapi buat masa ni sponser masih dibuka lagi sampai 16/3 ni..jadi siapa yang rasa boleh bagi hadiah yang menarik lagi da boomm bolehlah PM aku kat SINI.

Eh larik tajuk pulak aku yew..bahaha..sempena segmen yang akan berlangsung nanti, aku nak korang cadangkan atau nyatakan hadiah yang korang suka...sebab senang aku nak pilih sponser mana yang sepatutnya dipilih..huu..setakat ni yang banyak sponser ialah topup..selain dari topup hadia apa lagi yang korang suka??

Korang cakap jelah hadiah apa yang korang suka yew..komen kat bawah entry ni..nanti aku tengok-tengok...hee..tolong aku yew..sebab sekarang ni dah pening dan serba salah..huu..takut pulak dicop blogger sombong sebab tak nak terima diorang jadi sponser..huu..takut gak kan.

p/s: hadiah yang nak disponser mestilah barang dan mestilah banyak..nak galakkan lagi orang yang join nanti..PM sini kalau nak sponser^^






23 comments

12 March 2013 at 08:20

nak peplum boleh biela??hehehe
heaven ase hidup akalu boleh peplum freee :P

12 March 2013 at 08:25

Nak Peplum !! hehehe :D

12 March 2013 at 08:31

sory.. x dpt nak sponser buat masa ni.. tgh kering ni.. hehehe.. bajet nak balik kpg.. hehe

12 March 2013 at 08:38

@Farisya Anastasyia
jgn rsau..peplum pom ade^^

12 March 2013 at 08:38

@Nur Aljawahir Kamashah
take note..peplum..hehe

12 March 2013 at 08:39

@ejulz
haha..xpew2..hee

12 March 2013 at 08:47

nak novel..kalo bleh novel terbaru..hehe..(^_^)

12 March 2013 at 08:54

nk shawl! hehe :D

12 March 2013 at 09:38

hari tu segmen blogwalking xsempat nak join.. tapi kali ni. hana nak join.. huhu nnt bgtau ek..hehe

hana nak hadiah

handset. amboi hebat sangat
handbeg lah.

12 March 2013 at 09:48

Baju, shawl, novel ^_^ hee

12 March 2013 at 09:57

brgan org perempuan.. makeup, baju, shawl, peplum pun best gak.. beg ke..novel ok jugak... mcm nak sponsor brgan makeup..hoho

12 March 2013 at 11:37

nak ipad...:P (gurau2 je...)

12 March 2013 at 18:06

nak voucher Aeon

12 March 2013 at 19:42

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕
dialukan kak dysha..hee

12 March 2013 at 21:05

Hehe..ramai betul buat permintaan.. tapi sebab ramai perempuan banyak la barangan perempuan kan :) hehehe

12 March 2013 at 21:13

nak awekk blogger.. hehehe.. joke3x :p

paly pn nk sponsor tp tak tau nk sponsor ape, huhu..

12 March 2013 at 21:36

shawl ataupun peplum, hehe. dress pun okay jugak^^

12 March 2013 at 23:19

dress pun boleyy la biela..

13 March 2013 at 00:21

Nak baju, tudung, handbag, make up, kasut ke. Hmmm. Hamboi demand habis -,- Haha

13 March 2013 at 03:09

Selalunya org minat topap... Sebab semua ada hp.. Kalau novel.. rasanya lelaki ramai x minat... Haa.. bg hp.. rasanya semua minat.. Hahaha

13 March 2013 at 04:13

novel laa best hehe nover trlatest hihi

13 March 2013 at 07:16

tak pernah jadi sponser lagi..... tapi kalau nak remy boleh cuba....

13 March 2013 at 07:59

wah banyak ye nak sponsor..semoga berjaya ye. ^__^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^