Home » » Kenapa Aku Suka Berblogging??

Kenapa Aku Suka Berblogging??



!Assalamualaikum!

Sejak dua menjak ni ramai dah kawan-kawan U aku tahu aku ada blog..lagi-lagilah budak kos aku..huu..semua dah tahu..suka???malu adalah...yela..mana taknye aku kena tunjuk blog aku depan kuliah..ni gara-gara aku gatal sebut kat lecturer aku dalam kelas perkembangan kerjaya yang aku nak jadi blogger kalau tak dapat jadi kaunselor!!

Lecturer aku ada tanya aku, boleh buat duit ke jadi blogger ni??aku cakaplah boleh..dan aku senaraikan blogger yang hebak-hebak dalam blog ni seperti Ben Ashaari, Red Mummy, Fatin Liyana dan ramai lagi blogger yang femes-memes aku tahu..lagi tertariklah lecturer aku nak tahu pasal blog ni haa..tu lah tak pasal-pasal aku kena tunjuk blog aku dalm kuliah..adoiiiii...*para blogger sekalian boleh bayangkan tunjuk blog kita depan orang ramai?*

Memang aku malu...dan rasa segan sangat-sangat pada mulanya..tapi sekarang dah okay sikit...dan ramai jugak yang nak tahu kenapa aku suka berblogging?? meh cini nak citer sikit..dulu aku buat blog just untuk suke-suke..tengok orang lain ade blog..nak buat jugaklah kite ni..hee...dan aku suke kongsi citer hidup aku kat dalam blog..*yang ni tak pasti kenapa*..kehkeh..yang pasti bukan kejar glamorrrrr yeww

Benda yang paling aku suka masa ade blog ni ialah bila dapat komen dari blogger lain..rasa hepy sangat..walaupom aku jarang-jarang komen kat blogger lain...*tak malu betol kan*..hehe...bila bukak blog jew..benda first aku tengok ialah komen...korang camtu jugak ke??hee...yang pasti tak bukak FB pom tak apa..asalkan dapat bukak blog..*ade sedikit ketaksuban blog kat situ*...bahahaha

Apa pom...yang pasti memang aku suka berblogging..walaupun baru 10 bulan dalam dunia blog nih..aku harap entry ni dapat menjelaskan kat kawan-kawan aku semua kenapa aku suka berbloggg nih...dan harap janganlah perli-perli aku...aku pom ade perasaan..dah ni minat aku...supportlah sikit weiiii...huuuu..*sadeess jugak bila ade orang perli*..T_____T

p/s: lepas ni harap tak ade orang tanya lagi kanapa aku suka berblogging (-.-")

10 comments

7 March 2013 at 08:28

goo kak nabila goo >.< hehehehe

7 March 2013 at 08:35

@Aina Areen
tq aina^^

7 March 2013 at 08:37

huhuhu.. t dh glamour, nk tumpang glamour jgk au.. =D

7 March 2013 at 08:39

samalah kita! sep sama kita! kalau ada komen, mesti laju-laju nak tengok. Rasa heaven giloss kalau tengok banyak comment yang terpapar kat Dashboard tu. ;)

7 March 2013 at 08:45

Hehehe..serious malu kalau ada kawan2 yang tahu, dah tu pergi baca..lecture? adeh jangan, lagi malu..hehehe. Semoga terus berjaya ye Nabila..InsyaAllah, terus maju lagi. ^___^

7 March 2013 at 09:01

hehe go3 chaiyoOk! hehe.. malu tu ada jgk, tapi bila diorang tahu dan trus follow ramai2 tu kan lagi best ..hepy lagi :)

7 March 2013 at 09:01

maju lah blogger untuk malaysia!.. :)

by JR Admin@pingje.org

7 March 2013 at 11:23

hehe malu kejap je...lepas tu dah ok kot...

7 March 2013 at 19:09

tau takpe..
kalau boleh xnak orang yang kite knl tau kite ade blog.
tapi kalau dah terkantoi tak leh nak watpe lah..hehe

chiyok dalam dunia blogging..=)

7 March 2013 at 23:22

Saya pon malu bile kawan sendiri ade baca blog saya hehe.... Tapi ape ape pon blogging ni mmg best sangat... Blog skarang dah lagi seronok daripada facebook.hehehe!!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^