Home » » Kehebatan Pingje.org Yang Blogger Perlu Tahu!

Kehebatan Pingje.org Yang Blogger Perlu Tahu!



!Assalamualaikum!

Pingje.org adalah sebuah laman perkongsian artikel yang sudah meningkat naik dengan jayanya. Kehebatan Pingje.org amat ketara dapat dilihat kerana walaupun masih baru dari laman perkongsian artikel yang lain namun Pingje.org sekarang setaraf dengan laman busuk.org, kartikel.com dan banyak lagi laman perkongsian yang lain. Banyak kelebihan jika ping entry korang di Pingje.org ni..antaranya:


KELEBIHAN PINGJE.ORG


Menaikkan Trafik di Blog
Walaupun aku masih baru jugak mendaftar Pingje.org tapi amat memuaskan kerana trafik blog aku sentiasa meningkat setiap hari. Setiap kali buat entry terus pergi ping entry cepat-cepat di laman Pingje.org ni..owhh ya..kat bawah ni trafik reffring sites blog aku..dan pastinya pingje.org tersenarai!!


klik untuk tengok dengan jelas

Dapat Trafik Percuma
Eh jangan terkejut..pingje.org juga memilih blog yang menjadi top reffral dan meletakkannya di sidebar laman tersebut. Bayangkan..laman perkongsian artikel yang sudah tentu beribu blogger yang singgah melihat blog korang di sidebar..tak kan diorang tak klik kan??yes!memang best..dan blog aku jugak tersenarai dalam top reffral tu..kalau aku boleh tak kan korang tak boleh??

blog aku yang kesembilan

Artikel Terpilih
Jika artikel korang best dan meletup..artikel korang akan terpilih untuk diletakkan di sidebar laman tersebut..contoh artikel aku yang sudah terpilih "Kenapa Aku Suka Berblogging?"..terkejut jugak sebab terpilih,,hee..padahal artikel biasa-biasa jew..yang pasti Pingje.org memang terbaik!

Admin Yang Baik Hati
Tadi duk puji blognye jew kan..ni nak promote tuan blog pulak...admin Pingje.org seorang yang baik hati dan peramah..beliau jugak dengan senang hati menjadi sponsor segmen aku semalam..aku tengok banyak jugak beliau sponsor segmen blogger yang lain...admin pingje.org jugak kerap memberi komen di blog yang mendaftar di laman perkongsian beliau..baik kan??* admin perkongsian lain ade?*...hehe

Aku rasa dah terlalu banyak kehebatan dan kelebihan Pingje.org yang aku kongsikan..jadi tersangatlah rugi jika korang tak mendaftar Pingje.org ni...daftar percuma jew tak payah nak bayar pom! Apa lagi korang tunggu??jom daftar Pingje.org untuk tingkatkan lagi trafik korang..


DAFTAR PINGJE.ORG

p/s: ramai blogger femes-memes yang turut join pingje.org taw..aku tahu Pingje.org pom dari mereka..korang bila lagi??^___^




16 comments

16 March 2013 at 19:49

hehe... stkt ni AA ping kt twitter je huhu

16 March 2013 at 19:55

lepas ni join terus ..hehehe..

16 March 2013 at 20:04

@ANa Ahmad
trylah...xrugi...hehe

16 March 2013 at 20:05

@boongafarra
bagus2..jom join ramai2

16 March 2013 at 20:19

Terbaekkk! kak ton mmg comel.. hehehe.. nak daftar jugk laa.. hehe

16 March 2013 at 20:22

dah cuba tapi x dpt. hmmm

16 March 2013 at 20:24

@ejulz
kenape xdpt pulak??lepas daftar tggu pengesan dekat email taw

16 March 2013 at 20:31

Tanks bebanyak admin...anda memang yang tercomel kerana telah mengreview laman pingje.org.. :) :) :)..

Ape2 pun artikel ini akan diletakkan di sidebar pingje.org selama 2 bulan!!...suke x2?... :)..

JR admin@pingje.org

16 March 2013 at 20:33

@PingJeDotOrg Page
same2...suke bangat loll...hehe..tq admin pingje.org!

16 March 2013 at 21:24

best nya, mcm nak ikut jgk lah. ehehe

16 March 2013 at 21:38

nak try lah.. ;'3

16 March 2013 at 21:48

waaa nak try ^^

16 March 2013 at 22:19

done following you, hope follow back.. hehe. kita ni blogger baru, baru beljr nak blogging, harapawak bagi sokongan.. tq darl!!

16 March 2013 at 22:50

betul tu ..jom try :) best nie

17 March 2013 at 00:56

Wahhh macam best je

17 March 2013 at 03:02

baru tahu. thanks for sharing :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^