Home » » Ini ke Gambar Yoona Semasa Remaja?

Ini ke Gambar Yoona Semasa Remaja?

!Assalamualaikum!

Siapa tak kenal Yoona SNDS yang lawa lagi comey tu kan?bukan sahaja lawa malah femes di serantau negara Asia..tapi betol ke gambar kat bawah nih gambar Yoona semasa dia remaja??Aku pom tak pasti..tapi gambar ni dah banyak tersebar!!


Yoona sekarang

Yoona waktu sekolah..

p/s: aku tengok lebih kurang jew tapi maybe sekarang dah mekap-mekap..tak macam waktu sekolah..nature beauty..hehe...nak tengok kembar Yoona tak?tekan SINI eh=)

6 comments

4 March 2013 at 03:42

Masa remaja nampak mata dia macam sembam sikit :) Maybe kuat belajar. huuuu~ :D

4 March 2013 at 03:54

Tak minta Yoona..minat Seohyun..hehe..SNSD jjang. ^__^

4 March 2013 at 04:51

power of makeup.. Hehehe tapi, Kembar Yoona lagi comel!

4 March 2013 at 04:52

power of makeup.. hehehehe, tapi kembar Yoona lagi comel dan cantik!

4 March 2013 at 08:09

sy kalau diberi pilihan akan pilih kawan dia kat sebelah tu...hihi :P

4 March 2013 at 16:57

Tak sebenarnya muka yoona lawa sebab dia buat plastic surgery.. sbb tu la lawa muka dia tu

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^