Home » » Ingat Tak Lagi Diorang ni??

Ingat Tak Lagi Diorang ni??

!Assalamualaikum!

Masa kecik-kecik dulu korang pernah tak tengok citer kungfu Shaolin?ala..citer budak-budak kungfu tuh..best kan?aku suke kowt tengok kungfu-kungfu ni..tengok banyak kali pom tak pew..macam citer P.Ramlee tulah..tengok banyak kali pom still nak tengok jugak..*tak bosan kan*

Eh-eh larik topik pulak dah..hee...cume nak bagitau..budak Shaolin ni semue dah membesar..excited pulak tengok gambar diorang dah besar ngan masa diorang kecik dulu..


muke still same kan??hehe
p/s: imbau balik kenangan dulu...macam-macam ade...^^

6 comments

4 March 2013 at 04:36

hihi..tak sangka dah besar rupanya budak-budak ni..dulu memang suka tengok citer nie..:)






4 March 2013 at 04:49

Ingat2 lupa lah pulak..hehe..tapi memang suka tengok cerita kunfu ni..Wacaaa. ^__^

4 March 2013 at 07:42

Tak pernah atau tak ingat pernah tengok atau tak cerita dulu-dulu tu. Tapi kanak2nya so cute. Bila dah besar bertambah hensem pula. :)

4 March 2013 at 08:06

ooh dah besar dah diorg ni ye...

4 March 2013 at 08:41

HAHA. Sukaa sangat tengok cerita hongkong tv3 pukul 6 pastu sambung tv2 pukul 7.. bahahahaha XD Best-2 :DD

4 March 2013 at 20:50

YESZZ>...11 I still rmember them.. Comel sngat3 msa kecik2 dulu.. Hhmmm.., bleh tahan lah jgak hensem & comel bila dh bsar nie.. HEheee..!

#citer diorang yg brlakon skali ngan Jet Lee tuh mmg best.. :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^