Home » » Hot!! Kembar Yoona SNSD Yang Hangat Diperkatakan

Hot!! Kembar Yoona SNSD Yang Hangat Diperkatakan

!Assalamualaikum!

Ingat tak lagi post aku sebelum ni tentang Kembar Yoona dijumpai?hari ni aku terjumpa lagi gambar kembar Yoona ni..fuhh..memang comeylah dan sebijik macam Yoona. Kembar Yoona ni orang Melayu taw..Rabiatul namanya. Dan kini nama Rabiatul disebut-sebut hingga ke Korea!!

matanya bulat..cun






Tadaa...sama kan??sebijik!!

Pandangan jujur ikhlas dari aku.perempuan Melayu ni lebih cun dan dan comel dari Yoona..*jangan marah peminat Yoona yew*..sebab yang pasti perempuan Melayu ni tak buat pembedahan plastik macam pelakon korea yang lain..hihihi

p/s: undi Yoona atau Rabiatul??me?ofkoslah sokong orang kite..muahaha

8 comments

23 March 2013 at 07:00

yeah! :D

23 March 2013 at 07:01

Akak Rabiatul tu comey sangat!

23 March 2013 at 07:06

SAMA..tapi hidung laen..yela,korean kan banyak buat plastik surgery :) hehehe

23 March 2013 at 07:47

saya sokong yang nutup aurat :)

23 March 2013 at 11:05

no phone dia ada tak biela...:P

23 March 2013 at 11:42

Akakkk.. bkn SNDS. tp SNSD..

Haha apa2 pn, comeyy lg Rabiatul tuu ;D

23 March 2013 at 19:52

yoona snsd mane ade wt pembedahan plastik . klau ye pun , syarikat diorang akn bgitahu . Tpi , saya sokong kak Rabiatul ! ><

23 March 2013 at 20:16

@QilaDira ^^
hehe..tq gtaw dik..typing error..huu

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^