Home » » FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

!Assalamualaikum!



Segmen First Giveaway by Mizrizhani ni memang best..kenapa best??sebab hadiahnya best..bahahaha..macam-macam adelah...peplum, jam, bloglist, pakaian budak-budak, sweater, duit pom ade!

Semua hadiah yang aku cakap tadi hot dan meletup jew kan..tapi dalam banyak-banyak hadiah tuh..aku tertarik dengan jam tangan yang comey ni haa..harap jam tuh akan jadi milik aku..*berangan jap*..sebab utama aku suke jam ni..sebab aku rasa macam sesuai sangat kat tangan comey aku ni haaaa*membajetkan diri berjuta kalinya*..kehkeh


saya cop jam nie..hihi
p/s: rizhani yang comey..saya cop jam atas tuh taw..take note*ketaksuban yang melampau*..ahaha..

18 comments

8 March 2013 at 22:12

gudluck ! ^_^

8 March 2013 at 22:46

boleh dear kalau nak menang..
ha..tengok entry ni..
http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/hadiah-ga-yang-ohsemmmmm.html

8 March 2013 at 22:50

Semoga berjaya. ^__^

8 March 2013 at 23:29

all the best dear... ^_^ .... jam tu nampak mengiurkan...

9 March 2013 at 04:24

thanks dear letak banner ga sy

9 March 2013 at 09:01

anis dtg blog nabila yg femess ni . heheh

http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

9 March 2013 at 09:32

Hai dear..thanks tau sudi join ga
dari sy,,ni senarai nama psrta..
http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

9 March 2013 at 16:31

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

9 March 2013 at 22:49

dtg dri ga yg sama..:)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

10 March 2013 at 03:37

Jenjalan dari GA yang sama^^


http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

10 March 2013 at 03:48

dari GA yang sama, good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

10 March 2013 at 06:13

Dari GA yang sama, goodluck! :D

http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

10 March 2013 at 08:12

hye
dtg dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

17 March 2013 at 00:13

http://ohmymustachee.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html . Saya sertai ye akak comel ;D

19 March 2013 at 18:57

http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

dari segmen yang sama,, =)

25 March 2013 at 05:22

Salam singgah..best of luck..dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

1 April 2013 at 00:47

hai, datang dari segmen yg sama. meh datang ke blog ina juga :D

http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

1 April 2013 at 04:26

datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^