Home » » Blogger Pilih Kasih Lagi Dan Lagi!

Blogger Pilih Kasih Lagi Dan Lagi!



!Assalamualaikum!

Masih ingat entry aku pasal Blogger Pilih Kasih hari tu?haa ni nak citer lagi pasal si blogger tuttt..bukannya apa tau..blogger ni still tak berubah..still pilih kasih semasa memilih pemenang untuk segmen yang dia anjurkan...dan seperti biasa nama kawan-kawan dia jugak yang naik..agaknya segmen dia buat tuh untuk kawan-kawan dia jew kowt..maybe*sinis sangat kan*hihi

Dalam entry sebelum ni akau ada menyatakan yang tak nak join segmen dia lagi..tapi hari tu aku terjoin segmen dia lagi sebab aku fikir tak baiklah kita buruk sangka kan?..ingatkan dia dah berubah..huuu rupanya tetap sama...lagi-lagi kawan dia yang menang..tak tahulah apa masalah dia ni..tak kan nak jaga hati kawan sampai berlaku tak adil macam tu kan??

Buat si blogger pilih kasih tuttt..janganlah amalkan sikap tidak adil kamu tu..nampak terang lagi bersuluh kamu tu tak adil dalam pemilihan pemenang..dan ramai yang tak puas hati sebab aku tengok ada blogger lain komen tak puas hati tentang pemilihan pemenang tuh.*termasuklah aku*

Siapakah blogger pilih kasih tu?mungkinkan dia sedang membaca entry aku ni?haha..tak baiklah kita mengaibkan sesama kita kan..biarlah dia faham sendiri....siapa telan lada dialah merana*kata-kata bawu*..kehkeh

p/s: buat kali terakhir aku join segmen dia..*janji dalam hati*..patotlah ramai yang tak nak join segmen dia..huuu

32 comments

23 March 2013 at 08:47

ada gak yg cm tu eyh..ish3..xptot -_-

23 March 2013 at 08:59

peribahasa baru tuh yang penting..hahaha

23 March 2013 at 09:01

siapakah?

23 March 2013 at 09:03

siapakah itu ? erm. rse nak thu jugak.

23 March 2013 at 09:05

@Cik Aien
kan?huu

23 March 2013 at 09:05

@Farisya Anastasyia
hahaha..taw xpew..pedass mkn cilii

23 March 2013 at 09:05

@aisyah humaira'
PM kalau nak tahu...hahaha

23 March 2013 at 09:06

@вʋввℓɛ ρσρƨ
blogger yg slalu buat sgmen..dah bg hint tuh

23 March 2013 at 09:19

Baru saya tahu ada juga blogger yang macam tu, yang lebih pentingkan kawan. Tiba-tiba saya pun nak buat segmenlah pula. Tak pernah buat segmen. Nak try. Akak nak join tak? Akak orang pertama yang tahu ni hehehe. :)

23 March 2013 at 09:24

@Faridzuan
boleh jugak..buatlah sgmen tuh..nti akak join ok

23 March 2013 at 09:26

SABAR JE LERR..:)

23 March 2013 at 09:28

Perkara seperti ini boleh berlaku. Pendapat saya apabila kita menyertai sesuatu segmen sepatutnya sudah mengetahui risikonya.

Saya pernah juga tidak dapat setelah diumumkan didalam senarai pemenang. Nak buat macam mana terima sahajalah.

23 March 2013 at 09:29

ni kalau amal nak tau cter, boleh pm gak ke ? hehe

23 March 2013 at 09:36

nabila,,nak tahu sape blogger tu?nnty tk pyh join ..buat pnt je join klo pilih bulu cmtu..huhu

23 March 2013 at 09:38

@cik amal
Pm jew..terbuke kpd blogger cumey2 sahaja..hehe

23 March 2013 at 09:43

@Azyan Ramle
xpew dear...hari ni hari dia..huu..xyah taulah..aibkan dia pulak kan..

23 March 2013 at 09:58

sabar2...huhu.. memang sgt tidak adil..rasa nyer dy patut mention kat contest dy.. "nak join boleh..tapi, pemenang dy tetap kwn2ku" :p

23 March 2013 at 10:23

Aku tahu....tapi biar lah rahsiahhh... :)

By JR

23 March 2013 at 11:03

siapa pulak yg pilih kasih ni biela...yg aritu pon kite tak tau siapa...

23 March 2013 at 12:23

he he he...kakak tidak! lol... semuanya Pakcik Random.Org yang punya kerja... sabar Biela, sabar...

23 March 2013 at 12:33

ada juga ya mcm tu... tat patut...

23 March 2013 at 16:50

x baik jd penganjur macam tu
harusnya adil
melainkan klo random olwes terkena blog tu..ok la..diterima

yumida pn de join ga 1 ni..penat lelah buat entry yg konon2 terbaik..termasuk rakan2 lain..si penganjur tu batalkan ga..katanye x dpt sambutan..dh tu x inform pulak ga tu dibatalkan..terus forward ngn ga terbaru..

sekurang2nya inform la kata ga yg dulu tu dibatalkan..pastu langsung xde drop komen tanda penghargaan kita join ga dia..padahal 14 peserta je..pastu bukak ga baru..hmmm..malas nk join

kesimpulannya..nk jd penganjur ni harus ade sikap bertanggungjawab.

23 March 2013 at 19:01

Eh..ada jugak yea blogger pilih kasih camtu? kalau macam tu tak payah buat kontest, segmen apa bagai..bagi je la kat kawan2 dia..tak baik betul..siapakah dia tu?jeng jeng jeng

23 March 2013 at 20:24

baru tahu ade penganjur yg camtu. kdg2 nmpak jgak pmenang yg sama yg menang.
jom tambah pendapatan anda sekarang! terjah sini , http://coretangirlblog.blogspot.com/

23 March 2013 at 20:40

im tagging you dear.. :)

http://chibichibies.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-ekin-alias.html

23 March 2013 at 21:07

tak sangka ada blogger mcm tu. Baik tak payah buat GA/segmen. Hmmm, sabar je lah kan.

24 March 2013 at 00:09

xberubha??kuang ajaq kot budak tutttttttttttttttt..dia xley la cm2.adoi ni buat BK xtahn nk marah budak TUttttttttttttttttt

24 March 2013 at 04:58

siapakah ituuuuu.. psssttt bisik cikit kan akak biela

24 March 2013 at 05:15

Siap mkan cili, dia yg merana.. so sweet ayat nie. hehe.
*ppsst, bisik kat shad jugak, sape blogger tuuutt tue.. hehe

25 March 2013 at 05:33

ini tak adillll~~~~ kite bakor haha

27 March 2013 at 02:09

gugu blogger syok sdri .. tak join segmen and tak anjur segmen .. hehehe .

8 April 2013 at 21:31

siapakah? jeng..jeng..jeng... :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^