Home » » Bahaya Komputer Yang Mungkin Anda Tidak Tahu!

Bahaya Komputer Yang Mungkin Anda Tidak Tahu!

!Assalamualaikum!

Bahaya komputer biasanya dikaitkan dengan virus atau hacker kan?huishh aku pom tak tahu sangat pasal IT nih...tapi sebenarnya ade satu benda lagi yang korang perlu tahu atau selama ni korang terlepas pandang...terutamanya yang menggunakan destop...benda apa?tengok bawah ni








p/s: dinasihatkan sesiapa yang menggunakan destop tuh supaya rajinkan diri untuk cek destop korang yew^^

10 comments

16 March 2013 at 06:33

jarang berlaku tu...

kalo ada pun, just kebetulan je...

http://www.khairilmazri.com

p/s: sy nie tau bab komputer :)

16 March 2013 at 06:40

bahaya2..

16 March 2013 at 06:50

Terkejut Aya .. huhu

Assalamualaikum, alamak is ada banyak komputer desktop kat cc is nie jenuh nak check, tapi takkan la ular tu boleh hidup kowt? Sebab powersupply tu panas tau Biela.

Santai iskandarX

16 March 2013 at 07:04

takutnyaa.. celah tu jgk kan dia nak masuk. atoii

16 March 2013 at 07:06

@Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah
haha..benda jarang berlaku kowt..cume brhati2 jelah..

16 March 2013 at 07:15

ermm..betullah tu memang jarang berlaku tapi kita boleh berhati2 kan.

16 March 2013 at 08:15

baru first time nampak cenggini ni...

16 March 2013 at 08:25

gahh. ular kot. X(

16 March 2013 at 10:19

ni kalau rumah yg dekat kawasan semak elok juga cek...haha..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^