Home » » Ayu Raudhah Jangka Lahir Anak 29 Mac Ini

Ayu Raudhah Jangka Lahir Anak 29 Mac Ini

!Assalamualaikum!

Selain daripada pelakon, Fasha Sandha dan Irma Hasmie, Ayu Raudhah juga adalah diantara isteri yang sedang menunggu kelahiran bayi sulung.Memetik laporan Murai, Ayu Raudhah memaklumkan yang dia bakal bersalin pada 29 Mac ini.

Menurut Ayu lagi dia akan melahirkan anak sulong beliau di Johor.

“Insya Allah saya akan melahirkan bayi lelaki saya ini secara normal di Hospital Columbia Asia di Johor kerana Zaquan akan menjalani latihan bola semua disini. Cuma, perasaaan saya ketika ini bercampur baur.

“Yelah, bila dah nak dekat saat melahirkan ini, rasa takut ada dan teruja pun ada, bila nak lihat bayi pertama saya keluar. Tapi saya berdoa agar semuanya akan berjalan dengan lancar dan selamat,” katanya.

p/s: semoga semuanya selamat=)

3 comments

22 March 2013 at 01:36

ha ah lah...sama dengan irma hasmie dan fasha... semoga segalanya dipermudahkan buat beliau...

22 March 2013 at 03:08

aminn..

26 March 2013 at 08:49

hmm tak sabarnya nak tengok baby kak Ayu and Kak Irma ^^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^